10 avantaje pentru operatorii de utilitati care folosesc SIVECO Applications 2011

Efecte imediate: cresterea eficientei activitatilor, minimizarea pierderilor si imbunatatirea relatiei cu clientii

Integrarea tuturor proceselor de business intr-un sistem unitar ofera companiilor de utilitati avantaje importante. Cu pachetul informatic SIVECO Applications 2011 de la SIVECO Romania companiile de utilitati isi optimizeaza resursele si isi reduc semnificativ costurile.

Potrivit analistilor, sectorul de utilitati va fi si in 2011 printre industriile cu cel mai mare potential de asimilare al solutiilor informatice, tendinta datorata necesitatii de aliniere la regulamentele Uniunii Europene, ca urmare a dezvoltarii de noi proiecte sau pentru cresterea eficientei si minimizarea pierderilor. In Romania sunt aproximativ 2.000 de companii de utilitati, dintre care 261 utilizeaza in mod curent facilitatile solutiei de management al afacerilor (EAS).

“SIVECO Romania a proiectat si dezvoltat o serie de solutii operationale adaptate fiecarui tip de furnizor de servicii: apa-canal, gaze naturale, apa calda si agent termic, energie electrica, salubrizare, reciclare etc. Oferta companiei pentru sectorul utilitati este reprezentata de pachetul integrat SIVECO Applications 2011 si de modulele sale specializate – Managementul Facturarii de Utilitati, Managementul Contractelor, Managementul Financiar-Contabil, Managementul Mentenantei si alte aplicatii configurate pentru profilul de activitate al furnizorilor de utilitati”, a declarat Ghenadie Gandrabura, Cluster Manager, SIVECO Romania.

Utilizarea pachetului informatic aduce operatorilor avantaje importante:
1. Crearea unei structuri arborescente de evidenta a clientilor pe locatii superioare si pe
zone stabilite de catre organizatie;
2. Generarea automata a unui numar foarte mare de facturi (de ordinul zecilor si sutelor de mii) si tiparirea rapida a acestora;
3. Incasarea rapida a facturilor, prin unul sau mai multe puncte de lucru; pentru incasari
multiple ale aceluiasi client, aplicatia permite evidenta distincta pentru fiecare dintre acestea;
4. Evidenta creantelor individuale sau pe zone ale clientilor: creantele se pot urmari pe tipuri de clienti si in functie de intervalul de timp dorit;
5. Posibilitatea de a efectua pe teren operatii de inregistrare a consumurilor (citire index afisat de contor) si de incasare cu echipamente de calcul independente (palmtop);
6. Evidenta reclamatiilor clientilor la nivel individual si a modurilor de solutionare;
7. Posibilitatea de a obtine in orice moment situatii de sinteza specifice aplicatiei;
8. Reducerea cheltuielilor unitare aferente personalului, prin cresterea productivitatii
muncii;
9. Capacitatea de adaptare rapida la schimbarile legislative aferente modificarilor de preturi la utilitati, gestionarea tarifelor si a perioadelor de valabilitate ale acestora si implicit crearea unei baze de date de tip istoric pentru preturi si tarife;
10.Usurinta de transfer a datelor dintr-o baza in alta (de la nivelul punctelor de lucru la nivel central).

Despre SIVECO Romania
Infiintata in 1992, SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

Adresandu-se cu precadere companiilor mari si agentiilor publice, compania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 100 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedelearning.com.