1 Mai Mancatoresc, la Taj Restaurant!

                           La Taj Restaurant sarbatorim romaneste 1 Mai! A doua editie 1 Mai Mancatoresc, un festin ALL YOU CAN EAT, unde doar cu 50 lei in intervalul 12.00 – 18.00 poti savura orice preparat din cele peste 20 continute de meniu, iar desertul, vinul si apa vor fi oferite din partea casei!

Cu aceasta ocazie, inauguram  si sosirea anotimpului cald, prin deschiderea terasei de vara, locul ideal pentru un pranz în aer liber, pentru o întâlnire cu prietenii la o bere, sau poate pentru o seara Tandoori. Din acest motiv inauguram noul meniu pentru terasa, unde va puteti delecta cu Tandoori Tuborg, un meniu format din pui sau peste Tandoori, paine crocanta si 4 halbe mari de bere Tuborg ( 0,4 l) cu doar 50 lei, sau Tandoori Carlsberg pentru doar 60 lei.

Restaurant Taj reprezinta de 9 ani sofisticata bucatarie indiana în Bucuresti, 9 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii ani titlul de “Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti”, decernat în cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, în 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din BucureÅŸti”.