1 an de SoftVision în Iaşi, primele training-uri cadou de PHP şi iOS pentru ieşeni!

Iași, 25 ianuarie 2012Logo SoftVision

Programe de training, oportunităţi de carieră SoftVision aniversează primul an de când a deschis biroul din Iaşi printr-o invitație adresată pasionaților de IT de a ni se alătura la eveniment.

Cadoul nostru către ieşeni este oferirea primelor traininguri intensive gratuite de Mac OS X, iPhone & iPad Development şi PHP din Iaşi, care implică unele dintre cele mai hot tehnologii ale momentului. Cele două traininguri se vor desfăşura în paralel şi vor începe în data de 5 martie, la sediul companiei din Iași.

“Mac OS X, iPhone & iPad Development Training” este un curs intensiv de introducere în lumea Apple & Mac OS X, unde cei interesați vor învăța și vor aprofunda timp de 5 săptămâni programarea pe iPhone, apoi trecerea la programarea pe iPad. Detalii mai multe despre training găsiți pe pagina dedicată de pe site: http://www.softvision.ro/cariera?p=15

“PHP Training” este un training intensiv cu durată de 3 săptămâni, timp în care vor fi explicate, pas cu pas, de la principiile de bază ale programării PHP până la concepte mai avansate, introduse în cele mai recente versiuni PHP. Detalii mai multe despre training găsiți pe pagina dedicată de pe site: http://www.softvision.ro/cariera?p=17

Prezentarea detaliilor generale de organizare a trainingurilor va avea loc între 27-28 ianuarie, la cafeneaua Papillon, din incinta United Business Center, Palas Iași. Cei interesați să participe la training-urile organizate în luna martie la Iași se pot înscrie direct în cadrul întâlnirilor din acest weekend cu specialiștii companiei, dar şi pe site-ul companiei sau prin e-mail la adresa training@softvision.ro. Locurile sunt limitate, iar la terminarea perioadei de training se va face o evaluare finală. Cei cu rezultate competitive vor primi o ofertă de angajare din partea companiei.

SoftVisioneste compania românească de dezvoltare software cu sediul central în Cluj-Napoca şi birouri în Baia-Mare, Iași şi San Jose (California, SUA). De peste 14 ani oferim soluţii software outsourcing customizate de o calitate ireproşabilă clienţilor noştri din SUA şi Europa.

Compania numără în prezent peste 600 de angajaţi, cu 170 mai mult faţă de anul trecut, şi are planuri de creştere până la peste 800 de oameni până finalul anului 2012. Suntem specializaţi în furnizarea serviciilor de programare, dezvoltare de aplicaţii/produse software, servicii de testare/asigurarea calităţii şi suport, în domenii variate: telecomunicaţii, finanţe, media, medical etc.

Expertiza noastră acoperă majoritatea limbajelor de programare şi tehnologiilor utilizate la ora actuală: iOS, Android, Java, C#, .NET/Windows, PHP, JavaScript, Database, Operating Systems, Application/Web server, Test Automation şi altele.

Urmăreşte-ne pe:

Contact: