01 In Love We Trust

București, 6 februarie 2012 – Lollipop Events anunță prima ediție a celui mai nou concept de party din România – In Love We Trust. Evenimentul care deschide seria are loc pe 11 februarie 2012, în Centrul Vechi al Bucureștiului – La Mansarda, str. Lipscani nr. 43.
Odată cu prima petrecere organizată în 2012, agenția Lollipop Events lansează un concept de party inovativ pentru scena clubbing din România. Este vorba despre o serie de petreceri cu temă, care vor avea loc pe tot parcursul anului. „In Love We Trust este un concept de petreceri tematice exclusiviste, care îmbină stilul spectaculos al evenimentelor Lollipop, garanția show-ului total oferit de artiștii din rosterul Lollipop Booking și elementele de party cu temă sugerate de titlu.
Prima ediție In Love We Trust se întâmplă sambata 11 februarie 2012, într-o locație cu aer boem și totodată proaspăt – La Mansarda, clubul șic și plin de vibe din inima Centrului Vechi al Bucureștiului, str. Lipscani nr. 43. Invitații sunt așteptați începând cu ora 23.00, iar tariful pentru participare este de numai 15 RON.
Line-up-ul marca Lollipop pentru primul party In Love We Trust înseamnă All Wheels Drive House (Piftek, Narcis, Kosta, TBF) și Becks.
Inovația In Love We Trust poartă garanția uneia dintre agențiile de un real succes în sfera muzicii electronice. Echipa Lollipop Events marchează deja o expertiză de 3 ani și jumătate în promovarea mișcării clubbing din România, aducând la pupitru artiști pe val și promovând nume noi ale fenomenului underground. Portofoliul Lollipop numără peste 250 de evenimente , o emisiune radio săptămânală si inovație în seriile de evenimente tematice.