„Zilele Vinul.ro”, targ de vinuri cu ciocolata in Centrul vechi al Capitalei

Vinuri in premiera la Bucuresti

Dupa ce primul eveniment a fost considerat un succes, „Zilele Vinul.Ro” continua prin editia a II-a, in 26-27 februarie 2011, intre orele 12.00 – 19.00, cu doua zile de targ cu vinuri de excelenta, ciocolata si expozitie de pictura Anne Nebert – la restaurantul Margo Lounge (str Lipscani, nr 29-33).

La cea cea de-a doua editie a targului „Zilele Vinul.Ro” vor fi prezenti producatori de nisa din Dragasani: Agricola Stirbey, Casa de Vinuri Iordache si Via Sandu, unii dintre acestia participand in premiera la un astfel de eveniment. Acest proiect a fost initiat de Vinul.ro pentru a oferi publicului din Bucuresti ocazia de a lua contact nemijlocit cu potentialul fiecarei regiuni viticole. Tot la capitolul noutati intra si Choco Fashion, expozant cu ciocolata (invitatii putand degusta si cumpara bomboane si trufe de ciocolata dintr-o gama foarte variata) si Fusion Technique cu accesorii pentru domeniul HoReCa.

Pe langa producatorii din Dragasani vor mai participa: Casa Olteanu, Corcova Roy & Damboviceanu, Crama Garboiu, Crama Basilescu, Cramele Halewood, Crama Oprisor, Domeniul Coroanei Segarcea, Domeniile Dealu Mare-Urlati, VinChile, Vinfaraalcool.ro, Vinarte si WineRo.

Expozantii vor prezenta publicului vinuri si oferte speciale destinate atat amatorilor cat si colectionarilor si profesionistilor din industria ospitalitatii.

Conform presei, dar si producatorilor expozanti, evenimentul este o inovatie in domeniul targurilor de vin:

“Din punctul meu de vedere, a fost cel mai reusit targ de vinuri din Romania din ultimii 7 ani.
Spun asta pentru ca am avut un feedback extrem de pozitiv de la vizitatori. Pentru un buget de bun simt, ne-ati adus consumatori reali de vin, specialisti din horeca, colectionari si cunoscatori, expunere si mediatizare.” – Rares Marinescu, Domeniile Dealu Mare Urlati

Biletele de acces costa 20 lei / persoana si vor putea fi achizitionate chiar la intrare. In costul taxei de participare, fiecare vizitator va primi nu doar posibilitatea de a degusta vinurile expozantilor, ci si un platou cu gustari asortate si un bilet de participare la tombola. In fiecare jumatate de ora a expozitiei vor fi organizate extrageri de premii pentru publicul vizitator, constand in sticle de vinuri, cate o sticla de vin la fiecare 5 minute.

La “Zilele Vinul.Ro” va exista si un spatiu dedicat pauzelor si discutiilor de afaceri sau de placere, dar si mese tip cocktail pentru degustari linistite.

„Zilele Vinul.Ro” este un eveniment de promovare a culturii vinului pentru amatori si profesionisti.

Alexandra Holhos

PR&Events Manager

alexandra@vinul.ro