„Promotia Saptamanii” de la Biletoo.ro aduce reduceri pentru biletele la concertul T-REX!

Cum oficial toate magazinele care se respecta afiseaza reduceri in perioada aceasta, intram si noi pentru patru zile in trend, cu reduceri la concertul sustinut de trupa T-REX in 29 martie la Hard Rock Cafe.
Vino in perioada 26-29 ianuarie in oricare din magazinele partenere Biletoo si poti cumpara bilete la concertul trupei T-REX, cu 20% mai ieftine!
Oricine cumpara in aceasta perioada 26-29 ianuarie ( de joi pana duminica, inclusiv) un bilet la oricare dintre cele trei categorii: categoria 1: 400 ron ( inclus intalnire cu trupa), categoria 2: 120 ron ( la mese) sau categoria 3: 70 Ron ( in picioare) primeste o reducere de 20%!
Aceasta promotie este valabila in toata reteaua BILETOO.RO, respectiv la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la Sala Palatului, in Librariile Adevarul si Eminescu, in Magazinele Flanco, si Muzica, la statia de metrou Unirii 1, la Palatul Copiilor si online pe www.biletoo.ro! In cazul in care comanda se face online, de pe www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier!

Preturile biletelor pentru spectacolul T-REX sunt urmatoarele:
– 400 lei: categoria 1 (include intalnire cu trupa; pret intreg) –> cu reducerea de 20%, cumparatorul plateste doar 320 lei
– 120 lei: categoria 2 (pret intreg) –> cu reducerea de 20 % cumparatorul plateste doar 96 lei
– 70 lei: categoria 3 (pret intreg) –> cu reducerea de 20 % cumparatorul plateste doar 56 lei

T-Rex a fost infiintata la initiativa chitaristului si vocalului Marc Bolan la inceputul anilor 70. Trupa si-a gasit identitatea in zona glam-rock, segment pe care a cunoscut succesul si afirmarea la nivel mondial cu hituri precum: Ride a White Swan, Hot Love, Jeepster, Get it On, 20th Century Boy, Children of the Revolution si Telegram Sam, melodii ce reusesc de fiecare data sa transpuna spectatorii in lumea nebuna o rockului din anii 70.
Evenimentul face parte din seria Classic Rock Nightts @ Hard Rock Cafe, care aduce periodic în fata publicului nume ce au fãcut istorie pe scena de profil.