„Mladitele Nadasului” – Spectacol de Ziua Copilului

Ansamblul de copii Mladitele Nadasului va participa miercuri, 1 iunie 2011, la spectacolul de muzica si dansuri populare din cadrul festivalului Zilele Clujului. Manifestarea se va desfasura incepand cu orele 14.00, in Piata Muzeului din Cluj Napoca, cu ocazia Zilei Copilului, prilej cu care grupul de copii va interpreta cateva dintre cele mai indragite dansuri populare romanesti.

Ansamblul Mladitele Nadasului va sustine un moment artstic special, dedicat tuturor persoanelor care iubesc folclorul national. Participarea copiilor la acest festival este sustinuta de Organizatia de Femei PSD din Cluj Napoca, prin presedintele Mihaela Rozor. Organizatia si-a manifestat interesul pentru grupul de copii si pentru activitatile de promovare a traditiilor romanesti, hotarand sa se implice activ si sa ii rasplateasca pe cei mici cu cateva cadouri la finalul momentului artistic.

Daniel Rusu, coordonatorul ansamblului Mladitele Nadasului, se arata entuziasmat de aceasta actiune: „Ne face o deosebita placere sa sustinem acesti copii, care, prin dansul lor, incearca sa duca mai departe traditiile si valorile neamului nostru. Organizatia de Femei PSD a fost impresionata de povestea acestora si de efortul fizic si financiar pe care ei il depun, in incercarea de a promova frumoasele obiceiuri romanesti”.

Ansamblul Mladitele Nadasului a luat fiinta in aprilie 2010 si este compus din 7 perechi de copii, cu varstele cuprinse intre 9-17 ani. Grupul de copii detine un repertoriu vast de dansuri populare si a participat de-a lungul timpului la diverse spectacole si festivaluri de folclor, adunand numeroase aprecieri datorita devotamentului lor.

 

Raluca Marcu

PR Account Executive- D’Avantage Consult

0264 40 27 26

raluca.marcu@davantage.ro