„Gold Independent Software Vendor (ISV)” pentru G Data

Providerul de securitate extinde parteneriatul cu Microsoft

Microsoft recompenseaza G Data Software cu “Gold Independent Software Vendor (ISV)”, ridicand astfel compania in topul programului de parteneriat. Inaintea acordarii acestui statut, Microsoft evalueaza providerii si produsele acestora si ii ordoneaza in functie de domeniul de activitate.

Cuprinzatorul proces de certificare nu este concentrat doar pe calitatile inovative ale unui produs software, ci reflecta fiabilitatea si securitatea pe care o ofera in combinatie cu sistemele de operare si alte aplicatii Windows ca factori prioritari de consideratie.

“Suntem foarte multumiti cu acesta certificare, deoarece scoate in evidenta calitatile produselor noastre inovative si standardele ridicate pe care le oferim utilizatorilor nostri,” a spus Dr Dirk Hochstrate, Board member al G Data Software AG. In plus fata de criteriile de calitate, Microsoft evalueaza gradul de satisfactie al clientilor G Data, iar rezultatele au fost peste medie, indeplinind criteriile stricte de certificare.

Gold Independent Software Vendor Status (ISV) pentru G Data
Prin atingerea nivelului de competenta Gold, providerul german de securitate a fost distins cu cel mai inalt grad de certificare in cadrul programului de parteneriat Microsoft. Microsoft acorda cu strictete acesta certificare partenerilor care au demonstrat competente de top in programare in mediu Microsoft. In calitate de partener Gold ISV, G Data colaboreaza strans cu Microsoft si impresioneaza prin calificarile si referintele staff-ului propriu in proiecte din toata aria de competente necesare.

-###-