„Esti sigur ca vezi bine?” – campanie de testare gratuita a vederii, in magazinele Vision Optica

 

 

Vision Optica lanseaza in Bucuresti o campanie de avertizare cu privire la necesitatea controlului oftalmologic periodic pentru ingrijirea vederii, invitand bucurestenii sa isi faca testari gratuite a sanatatii ochilor, in perioada 4 aprilie – 12 aprilie 2012. Plecand de la ideea ca 80% din bolile oculare care ameninta vederea pot fi evitate sau tratate, daca sunt depistate la timp, Vision Optica si-a propus sa actioneze, oferind posibilitatea de a efectua un control optometric/oftalmologic chiar si persoanelor care din lipsa timpului, a banilor sau a informatiilor, neglijeaza sanatatea aparatului vizual.
Compania de optica medicala a devenit una dintre cele mai puternice retele locale de profil, dupa ce, din aprilie 2012, a reunit sub numele Vision Optica, cele 7 magazine ce exista in Bucuresti sub marcile Pure Vision Optica si World Vision Optica, inca din 2007. Compania a decis sa renunte la cele doua denumiri si sa se relanseze sub o noua identitate, cu numele Vision Optica, insotit de o noua reprezentare grafica si un slogan care sa sustina misiunea asumata: Vision Optica. Mai bine pentru ochii tai. Motivul deciziei este de a exprima si la nivel de imagine unitatea de viziune si politica manageriala comuna, sub care functioneaza deja cele 7 centre.
Campania de testari gratuite “Esti sigur ca vezi bine?” este prima actiune de responsabilitate sociala pe care o deruleaza Vision Optica, pentru a contribui activ la imbunatatirea starii de sanatate a comunitatii in care activeaza, transmitand un mesaj direct si incurajand actiunea imediata. In 7 cartiere bucurestene, in apropierea centrelor Vision Optica, trecatorii vor fi invitati de promoterii campaniei sa isi controleze sanatatea ochilor chiar in acel moment, gratuit, beneficiand si de sfaturile unei echipe de specialisti, pentru prevenirea si corectarea tulburarilor de vedere.Persoanele la care se vor identifica deficiente de vedere ce necesita investigatii amanuntite, vor fi directionate catre medicii oftalmologi parteneri.

Scopul campaniei este acela de a responsabiliza publicul cu privire la importanta controlului periodic al ochilor si de a da un impuls de actiune persoanelor care evita masurile imediate si asistate medical, desi constata ca au deficiente de vedere. Invocand motive precum pretul sau lipsa timpului pentru a se deplasa pana la medic, foarte multi oameni amana controlul ocular sau, la fel de grav, isi cumpara ochelari de la comercianti neautorizati, fara o prescriptie oftalmologica sau optometrica. Dovada stau statisticile, care arata ca mai mult de 5 % dintre purtatorii de ochelari nu au mers niciodata la un control oftalmologic. Campania “Esti sigur ca vezi bine” este o dezvoltare a misiunii Vision Optica de a aduce optica medicala de calitate mai aproape de oameni, atat ca proximitate cat si ca accesibilitate.


“Mai bine pentru ochii tai inseamna mai bun, mai aproape, mai avantajos. Din pacate, exista inca o idee preconceputa conform careia, daca vrei ochelari de calitate, trebuie sa te duci in centru sau in mall. Pe de alta parte, se crede ca un magazin de optica in care exista branduri de top nu poate fi accesibil si pentru persoane simple, cu buget limitat. Total gresit. Magazinele Vision Optica se afla chiar in cartierul tau, iti ofera produse de cea mai buna calitate, pe care ti le poti permite si, mai mult, se implica in viata ta, iti ofera sfaturi, informatii si chiar servicii gratuite, pentru ca tu sa iti ingrijesti corect vederea.” explica viziunea companiei mangerul acesteia, doamna Adina Cherri.
Campania de testari gratuite se deruleaza in perioada 4 – 12 aprilie, in locatiile Vision Optica, astfel: intre 4 – 7 aprilie, in magazinele din Rahova, Sos. Alexandriei, Crangasi, Ghencea si intre 9 – 12 aprilie, in magazinele din Militari, Stefan cel Mare si Bd. Theodor Pallady.


Pentru locatiile exacte ale magazinelor, va invitam sa accesati site-ul companiei www.vision-optica.ro