Antreprenoriatul în România. Culegere de povești de succes

Investeşte în oameni!


În cadrul proiectului „Antreprenori Europeni”, finanțat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Fundația Centrul de Analiză și Dezvoltare Instituțională Eleutheria (CADI) a realizat studiul „Antreprenoriatul în România. Culegere de povești de succes”.

Documentul de față reprezintă o privire de ansamblu, utilă aspiranților în domeniul antreprenoriatului, și își propune să reunească în paginile sale informații deja existente dar disparate cu privire la situația macroeconomică mondială, contextul european și specificul național – circumstanțele care provoacă zilnic creativitatea antreprenorilor din mediul de afaceri, cu precădere din zona întreprinderilor mici și mijlocii.

Parcurgând paginile acestui raport veți găsi surse de informare, oportunități, exemple și practici detaliate care vă pot sprijini să deschideți o afacere în deplină cunoștință de cauză, să o construiți și să o conduceți spre succes, evitând greșelile trecutului și locurile comune.

Pentru a intra în posesia acestui studiu, vă invităm să transmiteți o solicitare scrisă pe adresa office@aeur.info sau la numărul de fax 021 315 02 61.

Pentru mai multe detalii despre studiu, precum și despre celelalte activități ale proiectului, va rugăm să accesați site-ul www.antreprenorieuropeni.ro, sau să contactați echipa de proiect, la coordonatele de mai jos.

CADI Eleutheria
Splaiul Independentei 17, bl. 101, sc. 2, ap. 30, Bucuresti
Tel/Fax: 021 316 02 51; E-mail: office@aeur.info
Website www.antreprenorieuropeni.ro
Persoana de contact: Anamaria ChiÈ™

Data: 08.06.2011