”Scoala care daruieste” prin Fundatia ECDL ROMANIA

Spuneti ce fapte bune pregatiti impreuna cu colegii si profesorii vostri pentru Sarbatorile de Paste si Iepurasul ECDL poate sa lase un cadou la evenimentul vostru!

Fundatia ECDL ROMANIA continua campania « Scoala care daruieste » si cu ocazia Sarbatorilor de Paste din acest an, urmarind sa promoveze si sa sprijine initiativele caritabile organizate de elevi si profesori in scolile din toata tara. Iepurasul ECDL va sustine actiunile umanitare selectate pe parcursul saptamanii Scoala Altfel.

 

 

In perioada 16 – 30 martie 2012, Fundatia ECDL ROMANIA invita toti elevii si profesorii sa se inscrie in campania „Scoala care daruieste”. Elevii si profesorii din intreaga tara, care intentioneaza sa desfasoare proiecte cu acte de caritate in perioada Sarbatorilor de Paste de anul acesta, le pot inscrie pe adresa contact@fundatiaecdlromania.ro  pana la data de 30 martie 2012 inclusiv si Fundatia ECDL ROMANIA poate face ca Iepursul ECDL sa le fie alaturi. Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe www.fundatiaecdlromania.ro  .

 

 

Toate initiativele inscrise in campanie vor fi facute cunoscute prin intermediul site-ului www.fundatiaecdlromania.ro  .

Impreuna ii putem determina pe ceilalti sa devina mai buni de sarbatori.

 

 

 

Fundatia ECDL ROMANIA

Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel international in 148 de tari si numara pana in prezent peste 11 milioane de persoane inregistrate in program.

In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

 

Fundatia ECDL ROMANIA isi propune sustinerea educatiei formale si a formarii profesionale continue din Romania, prin implementarea si promovarea utilizarii de standarde si francize europene si/sau internationale de instruire si certificare, inclusiv a Permisului ECDL.

 

Pentru mai multe informatii accesati www.fundatiaecdlromania.ro