“Scoala care daruieste” la a doua Editie

Cu ocazia Sarbatorilor de Paste 2011, ECDL ROMANIA a continuat campania « Scoala care daruieste » care urmareste sustinerea initiativelor umanitare organizate de elevi si profesori in scolile din toata tara. Iepurasul ECDL contribuie cu daruri la doua dintre evenimentele inscrise in campania “Scoala care daruieste” si toate actiunile din campanie vor fi facute cunoscute prin intermediul site-ului www.clickpeverde.ro pana la finalul lunii mai 2011.

In perioada 29 martie – 10 aprilie 2011, ECDL ROMANIA a invitat toti elevii si profesorii sa se inscrie la campania „Scoala care daruieste”. La aceasta editie a campaniei au fost inscrise 14 proiecte cu acte de caritate desfasurate de profesori si elevi cu ocazia Sarbatorilor de Paste din luna aprilie. Iepurasul ECDL a fost prezent alaturi de liceenii din echipa « Totdeauna impreuna » de la Grupul Scolar Industrial « Dimitrie Gusti » din Bucuresti, care prin intermediul proiectului « Un zambet in miscare » au adus bucurie copiilor de la Scoala Speciala Nr. 11 « Constantin Paunescu » din Sectorul 6 al capitalei.

Darurile Iepurasului ECDL vor sustine si proiectul « Este Paste pentru toti » desfasurat de echipa « Ecotim » a Colegiului National « Ion Minulescu » din Slatina.

Toate initiativele inscrise in campanie vor fi facute cunoscute prin intermediul site-ului www.clickpeverde.ro .

 

ECDL ROMANIA a lansat campania « Scoala care daruieste » cu ocazia Sarbatorilor de Iarna de anul trecut incercand sa incurajeze si sa fie alaturi de toti profesorii si elevii care dezvolta proiecte de caritate in cadrul scolilor.

Impreuna ii putem determina pe ceilalti sa devina mai buni de sarbatori.

 

ECDL ROMANIA

Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel international in peste 148 de tari si numara pana in prezent peste 11 milioane de persoane inregistrate in program.

In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

Certificarea ECDL este vendor-independent, examenele pot fi sustinute pe mai multe suite de aplicatii.

ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 500 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.

Pentru mai multe informatii accesati www.ecdl.org.ro  sau www.ecdl.org , www.equalskills.ro.