“Professional Certification – Hogan Assessment Suite” (HPI-HDS-MVPI) 30-31 iulie 2009

Hogan este la nivel global cel mai important furnizor al evaluarilor pentru selectia si dezvoltarea angajatilor, ajutand companiile sa castige avantaj competitiv prin intermediul capitalului uman. De peste 30 de ani Hogan a impus standardul global in predictia succesului ocupational. Rapoartele de evaluare din suita Hogan sunt expresia unui sistem integrat de instrumente de evaluare validate stiintific si proiectate sa ajute companiile din lumea intreaga in gestionarea eficienta a resurselor umane si retinerea talentelor de varf.

Din 2007, HART Human Resource Consulting este partenerul pentru Romania si Republica Moldova al Hogan Assessment Systems.

Cele doua zile ale seminarului de certificare in metodologia Hogan ofera o intelegere de profunzime a modului in care pot fi aplicate si interpretate evaluarile din suita Hogan. Seminarul asigura o vedere cuprinzatoare asupra a 3 din profilele de evaluare Hogan:

 

Profilul de Personalitate Hogan (HPI)

Evaluarea HPI este o masura a personalitatii cu aplicatii in selectie, dezvoltare si managementul carierei. Obiectivul HPI este de a oferi informatii detaliate despre latura pozitiva a personalitatii, despre caracteristicile de personalitate care faciliteaza sau inhiba abilitatea unei persoane de a lucra intr-o echipa si de a indeplini obiectivele personale si profesionale. Profilul de Personalitate Hogan este adesea considerat a fi standardul in domeniu datorita succesului obtinut in prezicerea performantelor si a nevoilor de dezvoltare.

Profilul de Dezvoltare Hogan (HDS)

Evaluarea HDS identifica 11 tendinte comportamentale universale – potentiali factori de risc personali cu impact negativ asupra performantelor profesionale si care apar in momente de stres, presiune si oboseala. Toti liderii sunt vulnerabili la aceste tendinte disfunctionale care le afecteaza actiunile si stilul de leadership. Evaluarea HDS este critica pentru dezvoltare deoarece constientizarea acestor tendinte este primul pas necesar in controlarea consecintelor negative. Profilul de Dezvoltare Hogan este singurul instrument folosit in sfera afacerilor care masoara aceste aspecte comportamentale.

Profilul Motivatiilor, Valorilor si Preferintelor (MVPI)

Evaluarea MVPI exploreaza valorile individuale fundamentale si furnizeaza o taxonomie cuprinzatoare cu relevanta pentru mediul organizational. Evaluarea MVPI ajuta la diagnoza ariilor de compatibilitate si conflict intre membrii unei echipe, avand utilitate de baza in procesele de creare si dezvoltare a echipelor. Profilul Motivatiilor, Valorilor si Preferintelor ofera informatii utile in prezicerea succesului ocupational, a satisfactiei cu postul si a angajamentului.

Persoanele participante la seminar vor primi

  • Rapoartele personale pentru fiecare instrument de personalitate (seria Leadership Forecast®)

§                           Leadership Forecast Potential Report (HPI)    model de raport

§                           Leadership Forecast Challenge Report (HDS)     model de raport

§                           Leadership Forecast Values Report (MVPI)     model de raport

§                           Leadership Forecast Coaching Report (integration)     model de raport

  • Manualul de curs continand suport extins pentru interpretarea orientata pe aspecte organizationale tipice
  • CDROM continand exemple de rapoarte, informatii tehnice si materialele de curs
  • Invitatii la evenimentele speciale HR Café organizate de HART
  • Acces in comunitatea HR Café si HR Assessment

 

 

 

click aici pentru mai multe detalii

 

 

 

Pentru inscriere, va rugam sa completati acest formular sau contactati-ne la adresa alexandra.urseanu@hart.ro, tel: 021- 310 54 57/59.

Pentru orice alte detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

 

agenda cursurilor deschise in 2009