“Professional Certification – Hogan Assessment Suite”, 3-4 februarie 2011, Bucuresti

Hogan este de peste 30 de ani la nivel global unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de diagnoza individuala si organizationala utilizate in selectie, talent management si coaching, cu scopul de a sprijini companiile sa castige avantaj competitiv prin intermediul capitalului uman.  

Din 2007, HART Human Resource Consulting este partenerul pentru Romania si Republica Moldova al Hogan Assessment Systems. 

 

Cele doua zile ale seminarului de certificare in metodologia Hogan ofera o intelegere de profunzime a modului in care pot fi aplicate si interpretate evaluarile din suita Hogan. Seminarul asigura o vedere cuprinzatoare asupra a 3 din profilele de evaluare Hogan:

Profilul de Personalitate Hogan (HPI)

Evaluarea HPI este o masura a personalitatii cu aplicatii in selectie, dezvoltare si managementul carierei. Obiectivul HPI este de a oferi informatii detaliate despre latura pozitiva a personalitatii, despre caracteristicile de personalitate care faciliteaza sau inhiba abilitatea unei persoane de a lucra intr-o echipa si de a indeplini obiectivele personale si profesionale. Profilul de Personalitate HOGAN este adesea considerat a fi standardul in domeniu datorita succesului obtinut in prezicerea performantelor si a nevoilor de dezvoltare.

Profilul de Dezvoltare Hogan (HDS)

Evaluarea HDS identifica 11 tendinte comportamentale – potentiali factori de risc la nivel personal cu impact negativ asupra performantelor profesionale si care apar in momente de stres, presiune si oboseala. Toti liderii sunt vulnerabili la aceste tendinte disfunctionale care le afecteaza actiunile si stilul de leadership. Evaluarea HDS este critica pentru dezvoltare deoarece constientizarea acestor tendinte este primul pas necesar in controlarea consecintelor negative.  

Profilul Motivatiilor, Valorilor si Preferintelor (MVPI)

Evaluarea MVPI exploreaza valorile individuale fundamentale si furnizeaza o taxonomie cuprinzatoare cu relevanta pentru mediul organizational. Evaluarea MVPI ajuta la diagnoza ariilor de compatibilitate si conflict intre membrii unei echipe, avand utilitate in procesele de creare si dezvoltare a echipelor.  

 

Persoanele participante la seminar vor primi

 • Rapoartele personale pentru fiecare instrument de personalitate     
 • Manualul de curs continand suport extins pentru interpretarea orientata pe aspecte organizationale tipice
 • CDROM continand exemple de rapoarte, informatii tehnice si materialele de curs
 • Invitatii la evenimentele speciale HR Café organizate de HART
 • Acces in comunitatea HR Café si HR Assessment

 

Cui se adreseaza

 • Manageri si team leaderi
 • Manageri si profesionisti de resurse umane
 • Consultanti HR
 • Psihologi activi in sfera afacerilor

 

Aplicatii

Rapoartele de evaluare HOGAN sunt folosite de profesionisti independenti si companii de prestigiu pentru:

 • Angajarea persoanelor potrivite
 • Plasarea persoanelor in postul si traseul de cariera adecvat profilului acestora
 • Identificarea si dezvoltarea persoanelor talentate si a liderilor
 • Cresterea retentiei de personal, scaderea absenteismului, a serviciilor de slaba calitate precum si a altor rezultate contra-productive

 

Informatii inscrieri:

Afla acum mai multe despre Certificarea in Metodologia de evaluare Hogan

Tel: 0040 21 310 54 57/59