“Minute de fotografie”, prima emisiune de fotografie de pe Youtube.com

Bucuresti, 16 noiembrie 2010 – Banda Foto lanseaza “Minute de fotografie”, prima emisiune despre fotografie din România difuzată pe canalul media Youtube.com, in fiecare zi de marti.

Banda Foto a realizat un prim pas in ceea ce priveste fotografia romaneasca:  difuzarea unei emisiuni informative si educative care ofera sfaturi practice celor ce se afla la inceputul drumului pavat cu lumina, prin lentile. Emisiunea “Minute de fotografie” este prima de acest tip ce este difuzata pe Youtube.

Incepand de astazi, puteti afla mai multe informatii despre fotografia de eveniment, in editia cu numarul trei, ce a fost realizata cu sprijinul Diverta.

Echipa Banda Foto este formata din cinci tineri membri, pasionati atat de fotografie, cat si de benzile desenate. Am unit cele dou laturi artistice sub aceeasi umbrela pentru a deschide apetitul fotografilor de a face apel la creativitate atunci cand se afla in fata in fata cu subiectul ales.

In acest sens am creat “Vantoarea de Fotografii”, un joc de exploare urbana ce are scopul de a „dezmorti” fotografii bucuresteni si de a-i face sa priveasca dincolo de rutina si normele academice. Prima editie a avut loc in data de 17 iulie 2010, iar in curand vom lansa editia cu numarul trei.

Va invitam sa va abonati la contul nostru de Youtube si sa vizitati blogul nostru, cat si pagina de Facebook.

Bandafoto.blogspot.com
Youtube.com/user/bandafoto
Facebook.com/banda.foto
banda.fotografica@gmail.com