“La Hanul lu’ nea Marin” se intoarce

Incepand cu data de 8 decembrie 2009, indragitul solist de muzica populara Marin Cornea, lanseaza in premiera pe internet prima televiziune online dedicata folclorului si muzicii populare.

CorneaTV isi propune sa promoveze folclorul romanesc pe internet, si sa sublinieze valorile traditionale romanesti printr-un content video imbunatatit si diversificat permanent.

Totodata, CorneaTV.ro va permite iubitorilor de muzica populara sa se reintalneasca la Hanul lu` nea Marin cu Lucretia Ciobanu, Nineta Popa,  Ioana si Marin Cornea, Nina Predescu, Vasile Ciobanu, Doina Cernea, Valeriu Sfetcu si multi altii.

Si pentru ca sarbatorile de iarna sunt aproape, grila de programe este una cu totul speciala, pentru ca pot fi urmarite spectacole unice din ajunul Craciunului, din diferite zone, precum Uricani, Lupeni sau Vulcan.Aceste spectacole sunt difuzate in premiera pe internetul romanesc.

Astfel, iubitorii de muzica populara de pretutindeni vor avea, incepand cu 8 decembrie 2009, o platforma prietenoasa, pe care o pot accesa oricand, de oriunde si in mod gratuit, pentru a se reintalni cu solistii preferati.

www.corneatv.ro va fi de acum inainte locul preferat de intalnire dintre iubitorii de muzica si artisti renumiti ai cantului romanesc!