“In februarie, printeaza-ti sentimentele” – noua campanie DLC.ro

promotie consumabile

Galati- 8 Februarie 2010 Pentru ca luna februarie este luna dragostei, DLC.ro  vine in intampinarea indragostitilor cu un cadou personalizat.


Ce ar putea fi mai dragut decat o zi speciala, dedicata dragostei, in care sa ii poti spune cat de mult il/o iubesti?!
Pai, mai dragut ar fi doua asemenea zile, iar noi chiar avem aceasta posibilitate - 14 februarie, Valentine’s Day, si 24 februarie, Dragobetele.

Incepand cu data de 6 februarie 2010 pana pe data de 28 februarie, DLC.ro lanseaza campania “In februarie, printeaza-ti sentimentele”.Pentru orice comanda de  consumabile de peste 100 de lei primeste cadou un magnet in forma de inimioara, personalizat cu fotografia persoanei iubite.
Pentru a avea cadoul pe 14, respectiv 24 ale lunii, trebuie data comanda si mail cu poza dorita pentru personalizare cu, macar, doua zile inainte.
Pagina campaniei: http://www.dlc.ro/sf-valentin-2010.phpS.C. DINALUCRI S.R.L. a fost infiintata in anul 2002 si este situata in localitatea Galati, judetul Galati.
Obiectul de activitate este comercializarea de consumabile si cartuse pentru imprimante, precum si reincarcarea de cartuse.
www.dlc.ro
www.consumabileimprimanta.ro


Alexandra Enache
Telefon/Fax: 0236 417 855
Mobil: 0740 012 707
E-mail: office[at]dlc.ro
        promovare[at]dlc.ro 
cartuse, consumabile