“Home Based Agent” va ofera venituri suplimentare Perfect Tour asigura doritorilor un program unic de castig

Programul oferit de Perfect Tour se adreseaza atat agentilor de turism cu experienta sau managerilor care nu mai sunt dispusi sa-si sustina costurile unei agentii, cat si persoanelor cu intiativa, care vor sa-si suplimenteze veniturile.

Poti sa te afiliezi prin programul “Home Based Agent” si sa iti construiesti propria ta afacere bazata pe produsul de top Perfect Tour, avand in spate un brand puternic si cu reputatie pe piata turistica, sau poti sa devii consultant independent si astfel sa iti maresti veniturile.

Pentru a intra in programul HBA, ai nevoie de un laptop sau un PC cu conexiune la internet, imprimanta, disponibilitate pentru a cunoaste produsul, abilitati de comunicare si, evident, timp alocat acestei noi afaceri.

HBA prezinta ofertele clientilor avand in spate kitul de marketing Perfect Tour (carti de vizita, cataloage, pliante etc.), acces direct la sistemul de rezervari, precum si la un call center dedicat cu program 24/24.

Perfect Tour ofera training pentru produsele sale si coaching in turism atat agentilor noi intrati in program, cat si pe parcurs o serie de conferinte pe web pentru a fi la curent cu noutatile din domeniu.

In momentul in care, in urma unei oferte, un client este interesat sa faca rezervare, HBA contacteaza agentul desemnat de la Call Center, care il informeaza de toate conditiile rezervarii, trimitandu-i acestuia pe mail toate documentele pe care turistul trebuie sa le semneze: bon de comanda, contract, factura. Dupa momentul in care documentele sunt semnate, clientul primeste confirmarea rezervarii in sistem.

Clientii carora  HBA le ofera consultanta vor semna contractele cu turistul, bonurile de comanda cu Perfect Tour, asumandu-si toate obligatiile inscrise in contract.

Dupa ce turistul semneaza documentele, HBA le trimite pe mail agentului de la Call Center.

Plata integrala va fi facuta de catre client direct in conturile Perfect Tour, cu ajutorul facturii primite. Hartia primita de la banca pentru depunerea in contul Perfect Tour are valoare de chitanta. Dupa ce plata serviciilor turistice va fi facuta integral  in conturile Perfect Tour, HBA va primi documentele de calatorie pentru a le inmana turistului.

Perfect Tour este o companie cu capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate comercializarea serviciilor turistice. Înfiintata în anul 2004, compania are în prezent 12 filiale: Bucuresti, Brasov, Buzau, Craiova, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Tulcea si Chisinau si peste 600 de agentii partenere pe întreg teritoriul Romaniei. Cifra de afaceri pe anul 2009 a depasit 19 milioane euro, situând Perfect Tour în primii 3 jucatori din piata Agentiilor de Turism. Pentru 2010 estimeaza o crestere de 20%.

Perfect Tour, una dintre companiile de turism de top din Romania, acopera toate destinatiile din lume si ofera o gama larga de servicii: cazari interne si internationale, bilete de avion si de tren, transferuri, asigurari de calatorie, închirieri de masini si aeronave private, case de vacanta, parcuri de distractii, destinatii exotice, citybreak-uri, croaziere. De asemenea, compania ofera asistenta în obtinerea vizelor, organizarea de evenimente, teambuilding-uri si alte servicii pentru calatoriile de afaceri.

Persoana de contact:

Perfect Tour

Daniela Camelia Stefan

Trainer & Consultant

8 Sipotul Fantanilor

Bucharest, 010157, Romania

www.perfect-tour.ro

www.rezervarebileteavion.ro

Tel: 080 10 88888

021 9818