“Gramatica limbii spaniole – teorie si exercitii “, cel mai complet ghid de invatare a limbii spaniole

“Gramatica limbii spaniole – teorie si exercitii” se adreseaza atat  elevilor si studentilor, cat si celor care invata singuri limba spaniola.  Scopul lucrarii este de a fi un manual practic; aceasta, fara a se neglija  aspectele teoretice, pentru a usura intelegerea, si sistematizarea dificilelor probleme ale gramaticii limbii spaniole.

                Partea teoretica a urmarit si scopuri instructiv-educative printr-un mare numar de exemple interesante prin continut.  Acest titlu  trateaza sistematic partile de vorbire, ajutand la insusirea regulilor gramaticale intr-un mod rapid si eficient. Acestea sunt expuse clar si detaliat, fiind insotite de exemple.

“Cele  1300 de exercitii curpinse in cele 360 de pagini ale lucrarii de fata stau la indemana  tuturor celor care doresc sa invete, sa-si verifice sau sa-si consolideze  cunostintele de limba spaniola. De aceea, dificultatile de rezolvare au  fost introduse treptat, de la nivelul pentru incepatori pana la cel pentru  avansati.”, declara Constantin Olaru, autorul cartii. 

Avantajul net al cartii de fata, comparativ cu altele existente, rezida numai in faptul ca gramatica spaniola este prezentata logic, sub forma schematica si intuitiva.

Aceasta catre vine in completarea colectiei de mare succes a gramaticilor limbilor straine lansate de Editura My Ebook, colectie din care mai fac parte si “Gramatica limbii engleze – Teorie si exercitii” sau “Gramatica limbii franceze – Teorie si exercitii”. In portofoliul editurii se regaseste si seria de carti “Vocabularul limbii engleze pentru copii”, care reprezinta dictionare ilustrate destinate prescolarilor si copiilor din invatamantul primar dar si softuri educationale pe DVD precum “Invatam limba engleza cu Timmy”. 

                Despre Editura My Ebook

                Bazandu-se pe o echipa tanara si dinamica, Editura My Ebook ofera lucrari de inalta calitate pentru a satisface cerintele pietei de carte aflata in continua dezvoltare in Romania. Sunteti invitati pe site-ul www.myebook.ro sa o insotiti si sa descoperiti impreuna minunata lume  a cartilor!

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:

Olaru Constantin

Director General, Editura My Ebook

tel. 0754.970.179

e-mail: constantin.olaru@myebook.ro