“Gramatica limbii germane – teorie si exercitii “, cel mai complet ghid de invatare a gramaticii germane

“Gramatica limbii Germane – Teorie si exercitii” raspunde celor mai importante intrebari referitoare la gramatica limbii germane, intr-o forma clara si usor de retinut, adresandu-se atat incepatorilor, cat si avansatilor care doresc sa-si imbogateasca sau sa-si improspateze cunostintele de limba germana

                Deopotriva “manual” si “culegere de exercitii”, cartea inlesneste fundamentarea cunostintelor de baza de gramatica limbii germane si fixarea lor practica, notiunile teoretice complete recomandand-o pentru o recapitulare sistematica, in cazul consultarilor si al aprofundarilor ulterioare.

Cartea contine 2700 de exercitii, impartite in fiecare capitol, cu forme si grade de dificultate diferite (cu solutii), explicatiile comprehensibile, reguli usor de memorat, exemplificarile clarificatoare si tabelele de sistematizare ce conduc la transmiterea unei baze solide de cunostinte, conferind consultantului cartii siguranta in folosirea structurilor gramticale, in timp ce structurarea volumului pe capitole afectate fiecarei parti de vorbire sau structuri faciliteaza lucrul sistematic si eventualele reluari.

Cartea poate fi folosită şi în cadrul cursurilor organizate în instituţiile de învăţământ, conţinutul ei fiind în esenţă acela al unui manual.

Acest succes nu este o noutate pentru Editura My Ebook, ea fiind profund inrudita cu domeniul limbilor straine. Din cadrul aceleiasi colectii mai fac parte si cartile de mare succes “Gramatica limbii engleze – Teorie si exercitii”, “Gramatica limbii franceze – Teorie si exercitii” si “Gramatica limbii spaniole – Teorie si exercitii” dar in portofoliul editurii se regaseste si seria de carti “Vocabularul limbii engleze pentru copii”, care reprezinta dictionare ilustrate destinate prescolarilor si copiilor din invatamantul primar.

 

                Despre Editura My Ebook

                Bazându-se pe o echipa tanara si dinamica, Editura My Ebook ofera lucrari de inalta calitate pentru a satisface cerintele pietei de carte aflata in continua dezvoltare in Romania. Sunteti invitati pe site-ul www.myebook.ro sa o insotiti si sa descoperiti impreuna minunata lume  a cartilor!