“Doneaza 1 leu, cladeste viitorul meu!” – sloganul lunii octombrie la KFC si Pizza Hut

Programul “Vreau in clasa a noua” continua si in 2010

KFC si Pizza Hut continua traditia si se implica pentru al treilea an consecutiv, alaturi de World Vision Romania, in programul “Vreau in clasa a noua”, program ce are ca scop strangerea de fonduri si acordarea de burse copiilor din mediul rural pentru continuarea studiilor liceale.

Ca si in anii trecuti, pe tot parcursul lunii octombrie, KFC si Pizza Hut ii invita pe toti romanii din orasele in care cele doua lanturi de restaurante sunt prezente sa le treaca pragul si sa doneze o suma simbolica pentru a-i ajuta pe copiii din mediul rural sa capete educatia pe care o merita.

Cei care doresc sa se implice pot dona 1 leu, fara ca donatia lor sa fie conditionata de achizitia vreunui produs. Desi suma poate parea infima, atunci cand exista solidariate si dorinta de a ajuta, eforturile unite ale oamenilor pot avea rezultate uimitoare si pot cladi un viitor mai bun pentru copiii care au avut nesansa sa se nasca intr-un mediu defavorizat.

In plus, cele doua lanturi de restaurante vor organiza saptamanal tombole speciale prin care vor fi premiati cu produse KFC si Pizza Hut clientii care vor face donatii.

Mai mult decat atat, in acest an, Pizza Hut si KFC vor fi sprijinite in demersul lor si de reteaua de livrari la domiciliu PHD.

Pe toata durata campaniei, PHD va pune la dispozitie desertul special – Foetaj cu crema de lapte – la pretul de numai 3 lei, suma din care 1 leu va fi directionat automat in fondul de burse pentru copiii din mediul rural.

In 2009, KFC si Pizza Hut au reusit sa ajute nu mai putin de 125 de copii sa isi continue studiile la liceu. Proiectul “Vreau in clasa a noua” se bucura de sustinerea unor personalitati de marca din lumea sportiva si culturala romaneasca precum: Elisabeta Lipa, Monica Iagar, Liana Stanciu, George Mihaita, Daniela Nane si Calin Goia.