“Din suflete de copii pentru suflete de copii” in cadrul campaniei “Scoala care daruieste”

Elevii clasei a II-a C de la Liceul Teoretic Jean Monnet din Bucuresti au fost miercuri ajutoarele lui Mos Craciun si au adus daruri si colinde pentru toti copiii de la Casa de Copii Scolari Nr. 12 Sf. Nicolae. La serbarea organizata de micuti au ajuns si cadourile Mosului ECDL.

 

Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna 2010, ECDL ROMANIA a lansat campania « Scoala care daruieste » prin care se doreste popularizarea si sustinerea initiativelor umanitare organizate de elevi si profesori in scolile din toata tara. In campanie au fost inscrise 37 de proiecte cu acte de caritate desfasurate de profesori si elevi cu ocazia Sarbatorilor de Iarna care se apropie, din 34 de scoli.

“Din suflete de copii pentru suflete de copii”, unul dintre evenimentele inscrise in campanie, a aparut  in timp ce elevii clasei a II-a C de la Liceul Teoretic Jean Monnet invatau un colind pentru serbarea de iarna, pornind de la necesitatea explicarii enuntului “dar sunt bordeie fara foc” copiilor crescuti intr-o “lume” a confortului tehnic. Astfel, copiii au aflat inca o data ca exista si oameni sarmani si alti copii care nu se pot bucura nici macar in perioada Craciunului de dragostea parinteasca. Copiii si-au pus intrebarea daca nu pot ajuta si ei cumva si astfel au ajuns ca miercuri alaturi de parinti si de doamna invatatoare Eugenia Pavel sa ii colinde, sa le imaparta daruri si sa se joace cu copiii de la centrul Sf. Nicolae.

Initiativa copiilor si a doamnei invatatoare l-a impresionat si pe Mosul ECDL, care a imbogatit sacul cu daruri oferite.

Mosul ECDL va fi “prezent” la trei dintre evenimentele inscrise in campania “Scoala care daruieste” si toate actiunile din campanie vor fi facute cunoscute prin intermediul site-ului www.clickpeverde.ro pana la finalul lunii ianuarie 2011.

ECDL ROMANIA felicita toti participantii pentru programele speciale pe care le desfasoara alaturi de elevi! Impreuna ii putem determina pe ceilalti sa devina mai buni de sarbatori.

 

 

 

ECDL ROMANIA

Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel international in peste 148 de tari si numara pana in prezent peste 10 milioane de persoane inregistrate in program.

In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

Certificarea ECDL este vendor-independent, examenele pot fi sustinute pe mai multe suite de aplicatii.

ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 500 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.

Pentru mai multe informatii accesati www.ecdl.org.ro  sau www.ecdl.org , www.equalskills.ro.