“Asigurãrile medicale private vor deveni deja un lucru obişnuit pânã în anul 2015”

“Pânã în 2015, asigurãrile private de sãnãtate vor înlocui produsele de tip abonament medical ale diverselor clinici,”  a declarat Zahal Levy, preÅŸedintele MediHelp InternaÅ£ional.

Tradiţionalul deja abonament limiteazã pacientul care poate primi astfel serviciile medicale doar în cadrul unei anumite clinici, venind în contradicţie cu politica „LIBEREI ALEGERI”, care ar tebui promovatã de Guvern.

“Guvernul trebuie sã înÅ£eleagã cã serviciile medicale private, dreptul la alegerea facilitãţilor în care aceste servicii pot fi acordate,  corelate cu asigurãrile medicale private reprezintã  singura soluÅ£ie de ieÅŸire din aceastã catastrofã spre care se îndreaptã sistemul medical “, a mai spus Levy.

Declaraţiile au fost fãcute în cadrul unei întâlniri private a comunitãţii oamenilor de afaceri din Bucureşti.

Note pentru editori:

MediHelp Internaţional reprezintã mai multe companii de asigurãri medicale internaţionale de top şi este prezentã pe piaţa din România încã din 1999. Rata de loialitate a portofoliului este de 90% datoritã serviciilor de calitate excepţionalã şi punerea clienţilor pe primul plan.

Cei care aleg pachetele de sãnãtate oferite de MediHelp au libertatea de a vedea orice medic doresc, orice clinicã sau spital, de stat sau private, din Europa.

Pentru mai multe informaţii, persoana de contact este Alexandra Din, Customer Service Officer, tel: +4 021 222 05 93,  www.medihelp-assistance.com