“ALICE IN WONDERLAND NIGHT” IN BAMBOO!

Dupa seara de vineri plina de distractie petrecuta alaturi de Alex Velea, Bamboo te surprinde sambata, 22 mai, cu o petrecere cum numai in Wonderland se mai tine! Si asta pentru ca taramul lui Alice se muta pentru o noapte pe scena din Bamboo, unde frumoasele animatoare vor “condimenta” show-ul pregatit special pentru tine cu tinute incitante si o coregrafie de exceptie.
“Alice in Wonderland Night” se anunta a fi o petrecere extraordinara, cu multe momente surpriza, in care dansatorii clubului vor interpreta scene consacrate din filmul cu acelasi nume, care s-a bucurat de un succes enorm inca de la lansare.
Te vor impresiona in mod special costumele ingenios realizate, purtate de animatorii ce vor interpreta personaje celebre ca: Palarierul Nebun, Regina Rosie, dragonul Jabberwocky, Tweedledee sau Iepurele Alb.
Rolul faimosului regizor Tim Burton va fi atribuit dj-ului Bamboo, care te va introduce, prin remixuri ce combina muzica de club cu cea din film, intr-o atmosfera de poveste si plina de aventuri asemanatoare celei din “Alice in Wonderland”.
Tot ce trebuie tu sa faci este sa iti anunti prietenii si sa vii sambata, 22 mai, sa te bucuri de un show de poveste, “Alice in Wonderland Night”, cum numai Bamboo iti poate oferi!

BAMBOO BUCURESTI
KING SIZE ENTERTAINMENT

Rezervari: 0723.226.266 / 0726.226.266

office@bambooclub.ro
www.bambooclub.ro
str. Tuzla, nr.50

Parteneri Media: Radio 21, Music Channel, Ciao, Can Can, Spy, www.afterhours.ro, Luxury, www.vipstyle.ro, Monden.Info, Libertatea, Divercitycafe.ro, partytime.ro, Libertatea, www.emulte.ro, Tourist Tool, Tonight.eu, anyplace.ro

Parteneri Eveniment: Chivas, Bamboo Fitness, Algio Fashion, Peroni, Camel, Howard Johnson, Media Forest, Centro Dona

Raluca Gheorghe
PR BAMBOO