’’Diva desculta’’ va incanta iar fanii din Romania

Cesaria Evora sau ’’Diva desculta’’ cum a fost denumita pe toate continentele datorita aparitiilor sale pe scena, revine la Bucuresti  in 4 octombrie 2011 la Sala Palatului.  Desi Cesaria se simte acasa peste tot in lume chiar daca se afla in Polonia sau Brazilia, Cuba sau Italia, Romania ocupa un loc special in inima artistei. Cu toate ca ne-a vizitat tara de cateva ori pentru perioade scurte de timp, vorbeste despre Romania si fanii romani cu caldura si placere.

Dupa o copilarie nefericita si un inceput de cariera greoi, Cesaria incepe sa fie recunoscuta si apreciata pe plan international abia in 1988 odata cu lansarea primului sau album ’’ La Diva Aux Pieds Nus’’ si primul sau concert sustinut in Paris. Trei ani mai tarziu in 1991, artista inregistreaza primul sau album acustic, album ce trezeste interesul ziaristilor de specialitate, aparand astfel primul articol pozitiv in publicatia ’’Liberation’’. Acest articol avea sa ii deschida drumul spre inimile viitorilor fani care de-a lungul timpului au ovationat-o si aplaudat-o la scena deschisa pe tot mapamondul.

 

Cesaria Evora reuseste de fiecare data sa transmita publicului sau nostalgie, eleganta si emotie. Adulata si venerata de tot globul, ’’Diva desculta’’ nu vrea sa-si uite radacinile si saracia in care ea a trait la inceputul vietii, motiv pentru care la fiecare concert ea canta in picioarele goale, amintind lumii intregi ca milioane de oameni traiesc inca in mizerie si saracie si printre ei traiesc multe diamante neslefuite ce asteapta o sansa de a fi descoperite.

Melodiile sale au fost fredonate de milioane de oameni, si chiar daca avem 20 sau 60 de ani este imposibil sa nu fi simtit emotia si caldura transmisa de versurile si ritmul din ’’Besame Mucho’’, ’’Sentimento’’ sau ’’Cabo Verde’’.

 

Preturile biletelor vor fi urmatoarele:

-          300 lei (categoria VIP)

-          250 lei (categoria 1)

-          200 lei (categoria 2)

-          150 lei (categoria 3)

-          100 lei (categoria 4)

-            50 lei (categoria 5)

 

Pentru cei ce isi doresc sa o asculte live pe Cesaria Evora, biletele vor fi puse in vanzare din 9 iulie si  pot fi achizitionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul, Chioscurile Adevarul, Magazinele Diverta, Magazinele Flanco, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Pentru cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro,  BLT.ro,  myticket.ro,  biletfan.ro, bilete.ro, biletedelatati.ro sau ticketpoint.ro.

 

Cesaria Evora  este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services