‘Volkswagen Amarok rocks!’ – Scorpions sunt deja fanii pickup-ului

Inca de pe acum devine vizibil faptul ca Volkswagen Amarok va avea succes si ca produs de life-style: Formatia hard-rock din Hanovra, ce a inregistrat succes international sub numele Scorpions, sunt primii fani declarati ai robustului autovehicul, si spun: Volkswagen Amarok rocks!

Dupa ce muzicienii au vazut masina cu ochii lor, Rudolf Schenker, fondatorul si chitaristul principal al formatiei, a decis sa testeze pickup-ul pe cele mai dificile trasee ale Raliului Dakar, in ianuarie 2010.
Rudolf Schenker si vocalistul Klaus Meine au fost primele vedete ce au admirat pick-up-ul nou – nout chiar in fabrica Volkswagen Autovehicule Comerciale. Produsul a trezit entuziasm inca din prima clipa.
“Volkswagen Amarok este foarte stilat, e o placere sa il admiri. Din primul moment te face sa vrei sa te asezi la volan si sa pornesti in forta, e o masina cu o personalitate puternica”, spune Rudolf Schenker. “Asa un pickup simbolizeaza pentru mine aventura, libertate si distractie”, subliniaza rockerul. Iar Klaus Meine completeaza: “As conduce masina aceasta peste tot, este pur si simplu cool, fara sa fie exagerata, e ceva pentru barbati adevarati”.
Rudolf Schenker, care tocmai a publicat cartea sa Rock your Life, a fost extrem de entuziasmat cand a aflat ca Volkswagen Amarok este masina oficiala de asistenta a Raliului Dakar. I-a propus in mod spontan purtatorului de cuvant al Consiliului Director Volkswagen Autovehicule Comerciale, Stephan Schaller, sa testeze pickup-ul in timpul zilelor libere ale raliului.

“In cartea mea este este vorba despre a vedea viata ca pe o aventura, a accepta orice provocare si a savura fiecare clipa”, detaliaza artistul, explicand motivatia sa.
Stephan Schaller a fost incantat sa vada cat interes trezeste pickup-ul, si a acceptat imediat propunerea. “O formatie din Hanovra, care a cucerit de aici lumea intreaga – aceasta se potriveste extreme de bine marcii Volkswagen Autovehicule Comerciale. Iar faptul ca cei de la Scorpions sunt primii fani Amarok spune multe despre designul autovehiculului si despre masina in general.”
Rudolf Schenker va testa Volkswagen Amarok fara nici un fel de menajamente sambata, 9 ianuarie 2010, in Antofagasta – Chile, in cadrul Raliului Dakar.
Volkswagen Autovehicule Comerciale este Furnizor Oficial al Raliului Dakar si pune la dispozitia organizatorilor in total 35 Amarok alaturi de alte autovehicule, printre care Multivan PanAmericana.
Formatia Scorpions a lansat in ultimii 40 de ani in total 22 albume de studio si a vandul 80 de milioane de discuri, obtinand in jur de 100 de discuri de aur si platina.
Sunt considerati la nivel mondial una dintre cele mai de succes formatii germane. Hit-ul “Wind of Change” a atins la inceputul anilor 90 locul fruntas in clasamentele musicale din 11 tari. Scorpions concertat in peste 80 de tari, iar Jon Bon Jovi, Metallica si multi altii au fost candva Supportact ai rockerilor din Hanovra.

Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
piese de schimb din stoc sau la comanda.
Noul showroom Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.
De asemenea, va asteptam showroom-ul Scorpion din Galati, Str. Brailei nr. 269, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Secretariat: 0236-44 00 00
Vanzari VW: 0236-49 92 94
Programari Service: 0236-44 00 01
0236-44 00 02
Fax: 0236-44 44 99
Tractari non-stop: 0731-24 02 40

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel./Fax: 0237 236 866 int. 201
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi