IT Assist: Cele mai importante tendinte IT in 2010

Top amenintari informatice in securitatea IT, tendinte in IT Outsourcing si noua lume Linux

add comment

IT Assist lanseaza programe alternative de licentiere software pentru reducerea pirateriei

In conditiile economice actuale companiilor le este din ce in ce mai greu sa achizitioneze licentele software necesare pentru desfasurarea activitatii. Avand in vedere si nivelul ridicat al pirateriei software din Romania, de peste 66%, IT Assist propune o alternativa eficienta pentru companii: software livrat ca serviciu, cu plata lunara.

add comment

2009 a adus o crestere de 50% pentru IT Assist

Desi am trecut printr-un an de criza in sectorul IT, la incheierea anului 2009 IT Assist raporteaza o crestere de 50% a veniturilor din servicii IT si o cifra de afaceri previzionata de 3 Milioane RON pentru 2010.

add comment

Red Bull Romania a ales IT Assist pentru managementul infrastructurii IT

Red Bull Romania si IT Assist au incheiat un parteneriat pe temen lung prin care IT Assist ofera servicii IT profesionale si asigura managementul infrastructurii IT.

1 comment

Twittlink.com promovat de prestigioasa retea americana de new media TechCrunch

IT Assist lanseaza serviciul Twittlink.com care devine la scurt timp dupa lansare unul din putinele proiecte romanesti promovate de prestigioasa retea americana TechCrunch.com

add comment

IT ASSIST: Mesajele e-mail nesolicitate aduc pierderi de zeci de milioane de euro companiilor din Romania

O singura companie cu 30-40 de angajati care au acces la e-mail poate pierde 10.000 EURO pe an doar datorita mesajelor SPAM si PHISHING

add comment

47% din companii plaseaza IT-ul in TOP 3 pentru reducerea costurilor

IT Assist, furnizor de solutii si servicii IT, a realizat un studiu care releva faptul ca 47% din companiile cu peste 11 angajati aleg IT-ul atunci cand sunt pusi in situatia de a reduce costuri. Ca raspuns, IT Assist lanseaza programul “Un IT eficient conduce la costuri mai mici si profituri mai mari”

add comment

Serviciu gratuit de verificare a starii utilizatorilor de Yahoo Messenger

IT Assist continua campania de lansare de servicii online gratuite inceputa in aceasta toamna si anunta www.yascuns.ro, un serviciu gratuit de verificare a starii utilizatorilor de Yahoo Messenger.

add comment

Serviciu gratuit de analiza a popularitatii unui site sau blog

Furnizorul de servicii IT, IT Assist, iti ofera un serviciu public, complet gratuit prin care poti sa verifici popularitatea unui site pe Internet sau sa compari 2 site-uri intre ele. Fie ca este vorba de un blog sau site-ul unei companii tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri pe www.sitemon.ro si sa introduci adresa site-ului pe care vrei sa-l verifici. In doar cateva secunde, serviciul oferit de IT Assist iti va furniza o statistica relevanta asupra pozitiei si popularitatii site-ului ales sau o comparative intre doua site-uri. Datorita usurintei in utilizare se adreseaza atat cunoscatorilor in instrumente de masurare popularitate online cat si nespecialistilor care vor sa afle mai multe informatii despre site-urile lor preferate.

add comment