Mobile Touch a implementat aplicatia Auto.ro pentru iPhone si Android

Iasi, 21 aprilie 2012 – Specializata in crearea de aplicatii mobile pentru smartphones si tablete, compania ieseana Mobile Touch a…

add comment

Mobile Touch a lansat aplicatia “Felicitare personalizata” pentru iPhone si iPod touch

Iasi , 23 decembrie 2010 – Compania Mobile Touch a lansat aplicatia “Felicitare personalizata”, dedicata tuturor utilizatorilor de iPhone si iPod touch din Romania.

Cu ajutorul aplicatiei “Felicitare personalizata” posesorii de iPhone si iPod touch isi pot personaliza fotografiile, transformandu-le in felicitari pe care sa le trimita celor dragi cu ocazia sarbatorilor de iarna. Dupa selectarea fotografiei ce urmeaza a fi modificata, utilizatorul poate opta pentru adaugarea unui cadru predefinit, precum si pentru transformarea persoanei din fotografie intr-un Mos Craciun, suprapunand pe imagine unul sau mai multe elemente specifice costumului de Mos si redimensionandu-le dupa preferinta.

add comment

Mobile Touch a lansat Codul Rutier pentru platforma iPhone

Iasi – 10 februarie 2010- Compania Mobile Touch a lansat aplicatia Codul Rutier, dedicata tuturor celor care doresc sa aiba la dispozitie pe iPhone si iPod Touch legislatia rutiera actualizata. Prezentata sub forma unui e-book, aplicatia Codul Rutier vine in intampinarea tuturor posesorilor de iPhone si iPod Touch care doresc sa consulte legislatia rutiera in vigoare, cu toate modificarile aparute ulterior revizuirii din 2007.

add comment