Cost Experts, prima companie de reducere de costuri din Romania

Cu un palmares de peste 5 milioane de Euro salvati pentru clienti, in decurs de 1 an si jumatate, Cost Experts este o solutie eficienta. “Suntem intr-adevar o solutie pentru optimizarea bugetelor! Independenti si impartiali fata de orice furnizor, scopul nostru este sa obtinem pentru client cele mai bune conditii contractuale si preturi din piata la acel moment. Pentru ca suntem responsabili si orientati spre rezultate, facturam clientul doar in cazul unei reduceri a costurilor – cu alte cuvinte daca nu salvam, nu incasam.” declara Eduard Holban, director de vanzari la Cost Expert.

Una dintre realizarile notabile este reducerea costului de chirie pentru Romsys, companie de top din industria IT. Negocierea contractului s-a realizat cu un dezvoltator imobiliar important pe piata din Romania. Rezultatul a constat intr-o reducere de peste 110.000 Euro in primul an. S-au obtinut si o serie de beneficii non-financiare: in legatura posibilitatea renegocierii si clauzele de indexare a pretului, penalitati si conditii de terminare a contractului, calitatea serviciilor in spatiul respectiv, control asupra eventualelor reparatii si conditiile de asigurare.

Cost Experts este o companie tanara cu capital privat 100% romanesc axata pe reducerea costurilor operationale. Cunoasterea detaliilor privind furnizorii si politicile lor fiscale precum, experienta vasta in achizitii si negocieri, independenta fata de orice firma de furnizori garanteaza solutii optime.

add comment