Despre Comunicate de presa gratuite

Comunicate de presa gratuite.

Inregistrarea unui nou cont pentru comunicate gratuite

Pentru a crea un cont nou trebuie sa va inregistrati in pagina aceasta:

https://www.comunicatedepresa.com/wp-login.php?action=register

 1. Este obligatoriu sa adaugati informatiile cerute in formularul de inregistrarea deoarece toti utilizatorii vor fi aprobati inainte de a putea adauga comunicate gratuite.
 2. Pentru a crea un cont in primul rand trebuie sa confirmati adresa de email. Asteptati 1-3 minute pentru a primi emailul de confirmare, apoi dati click pe linkul de verificare al contului pentru confirma adresa de email.
 3. Dupa ce ati confirmat adresa de email veti primi un nou email cu o parola temporara generata automat de sistem. Puteti acum accesa contul dvs. pentru a schimba parola temporara.

Implicit toate conturile nou create vor fi verificate inainte de a fi aprobate pentru a adauga continut. Din acest motiv informatia biografica e importanta.

Postarea comunicatelor gratuite.

Fiecare utilizator cu cont gratuit poate adauga 1 singur comunicat pe zi. Aceasta limita se aplica si comunicatelor salvate ca si draft.

Fiecare comunicat odata transmis va fi aprobat inainte de a fi publicat. De aceea e important ca si continutul sa respecte reguli de decenta in exprimare.

Reguli de postare:

 1. Se adauga continutul comunicatului. In cazul in care informatia este in Word, se utilizeaza optiunea “paste from Word”.
 2. Se pot adauga poze, dar trebuie folosit link extern. Daca de exemplu se face copy/paste dintr-un site tert, automat poza va fi lipita in pagina.
 3. Dupa publicarea continutului se utilizeaza “linia de marcare pagina” pentru a separa scurta descriere de textul complet.
 4. Se apasa butonul “Publish”.
 5. Un editor va vizualiza si aproba articolele.
 6. Continutul ce se incadreaza in urmatoarele categorii nu va fi aprobat si contul va fi sters automat: continut sexual inclusiv medicamentatie, gambling, hacking si asociat, rasism, etc.

Articole Recomandate, Cont premium:

Pentru a adauga un numar nelimitat de articole e necesar sa postati pe situl dvs. unul dintre urmatoarele linkuri in forma activa,  copiat exact ca si mai jos:

<a href=”http://www.beautyone.ro” title=”Echipare Profesionala pentru Saloane”>Echipare Profesionala pentru Saloane</a>

<a href=”http://www.chicsalon.ro” title=”Salon Coafura si Tratamente Corporale”>Salon Coafura si Tratamente Corporale</a>

<a href=”https://www.comunicatedepresa.com” title=”Comunicate de Presa Gratuite”>Comunicate de Presa Gratuite</a>

<a href=”http://www.infoslabire.ro” title=”Diete si Cure de Slabire”>Diete si Cure de Slabire</a>

Dupa ce ati postat linkurile trimiteti un email la olimpiu@infoslabire.ro cu situl pe care apare linkul si userul de pe site si un editor va actualiza comunicatele ca fiind recomandate.

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITULUI

1. Se respecta regulile de mai sus.

2. Cind va creati un cont acceptati automat sa primiti comunicari pe email din partea sitului cu noutati.

31 Comments

 1. Am cautat un loc in care as putea sa ma inregistrez dar nu-mi dau seama unde se face aceasta…am incercat chiar sa fac un cont in WordPress dar nu functioneaza nici asa.

 2. Cat dureaza aprobarea unui comunicat, domnilor? A trecut deja o zi si data scrisa in comunicat nu mai este valabila. De ce asa de incet?

 3. Va rog mult, as dori sa nu mai primesc de la dumneavoastra comunicatele de presa pentru ca sunt foarte multe si imi incarc mailul.

  Care este procedura de dezabonare va rog?

  Cu respect,
  Lacramioara Brecea

 4. Hermann Rent a Car este o companie tanara si dinamica al carei domeniu de activitate principal este oferirea spre inchiriere a autovehiculelor si prestarea de servicii conexe.
  Ne-am propus sa devenim lideri in zonele in care activam si am ales sa facem asta oferind clientilor o gama larga de automobile si accesorii adiacente, punand in acelasi timp un accent deosebit pe calitatea serviciilor noastre.

 5. Buna ziua,

  Sunt inregistrat pe site, am listat pana acuma 6 comunicate, dar cand am incercat astazi sa listez un nou comunicat nu am reusit. Nu mi se incarca pagina cand vreau sa listez. Stiti careva unde ar fi problema?

  Multumesc,
  Vasile Precup

 6. M-am inregistrat si am activat contul de pe adresa de email, dar nu vad cum pot sa postez comunicate. Ma ajutati cu un link spre sectiunea de adaugare nou articol? Multumesc.

 7. Buna ziua. Am intampinat o problema pe site-ul dvs. Cand incerc sa postez un comunicat, imi arata ca as avea unul programat deja. Insa nu am nimic programat.. Ma puteti ajuta? Username: MirunetteEdu

 8. Buna ziua. Nu stiu daca imi va raspunde cineva cu interes dar vreau sa va aduc la cunostinta ca am cumparat pachetul “Gramatica limbii romane pentru examene”, format din cartea cu notiuni teoretice si cealalta portocalie cu 1500 de grile, editia 2017, si am intalnim o multime de greseli de ortografie. De exemplu, pag. 90 la explicatia ex. 29, este scris: “in fata unul substantiv” cand trebuia: “in fata unui substantiv”; pag. 252, in josul paginii fraza e neterminata; pag. 256, la raspunsul 5 avem cuvantul: “ÅŸriinÈ›ific”; pag. 264, la solutia ex. 27, cuvantul e: “scandalati” in loc de: “scandalagii”; pag. 165, la ex. 6 avem: “lalte” in loc de: “alte”. Cea mai mare pe care am intalnit-o este la pagina 261 unde la exercitiul 41 se dau 4 cuvinte, iar dintre cele patru, grila de raspuns spune ca numai cuvintele 1 si 4 sunt corecte, adica: “cifra-record” si “cota-parte”. In schimb, in explicatie am intalnit al doilea cuvant este scris gresit iar restul corecte. Atunci, “vice-prim-ministru” este scris corect sau nu?; pag. 284, ex 4, aici avem mai multe variante de raspuns la fel, 6 la numar; pag. 300 ex. 43: “in acelati timp”; pag. 353, si mai sunt dar cu asta inchei, ex. 13 spune sa aratam seria care a doua cuvinte gresite. In varianta b avem cuvintele: a inbraca, a impodobi… si la grila cu raspumsuri, cica doar cuvantul inpodobi e gresit si el este defapt corect in exercitiu si cuvantul gresit era “a inbraca”. Am vrut doar sa va aduc la cunostinta, nu am criticat lucrarea. Va multumesc. 🙂

 9. buna ziua, nu văd secțiunea de unde pot publica un comunicat de presă ! Mulțumesc mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *