Comunicate de presa gratuite.

Inregistrarea unui nou cont pentru comunicate gratuite

Pentru a crea un cont nou trebuie sa va inregistrati in pagina aceasta:

http://www.comunicatedepresa.com/wp-login.php?action=register

  1. Este obligatoriu sa adaugati informatiile cerute in formularul de inregistrarea deoarece toti utilizatorii vor fi aprobati inainte de a putea adauga comunicate gratuite.
  2. Pentru a crea un cont in primul rand trebuie sa confirmati adresa de email. Asteptati 1-3 minute pentru a primi emailul de confirmare, apoi dati click pe linkul de verificare al contului pentru confirma adresa de email.
  3. Dupa ce ati confirmat adresa de email veti primi un nou email cu o parola temporara generata automat de sistem. Puteti acum accesa contul dvs. pentru a schimba parola temporara.

Implicit toate conturile nou create vor fi verificate inainte de a fi aprobate pentru a adauga continut. Din acest motiv informatia biografica e importanta.

Postarea comunicatelor gratuite.

Fiecare utilizator cu cont gratuit poate adauga 1 singur comunicat pe zi. Aceasta limita se aplica si comunicatelor salvate ca si draft.

Fiecare comunicat odata transmis va fi aprobat inainte de a fi publicat. De aceea e important ca si continutul sa respecte reguli de decenta in exprimare.

Reguli de postare:

  1. Se adauga continutul comunicatului. In cazul in care informatia este in Word, se utilizeaza optiunea “paste from Word”.
  2. Se pot adauga poze, dar trebuie folosit link extern. Daca de exemplu se face copy/paste dintr-un site tert, automat poza va fi lipita in pagina.
  3. Dupa publicarea continutului se utilizeaza “linia de marcare pagina” pentru a separa scurta descriere de textul complet.
  4. Se apasa butonul “Publish”.
  5. Un editor va vizualiza si aproba articolele.
  6. Continutul ce se incadreaza in urmatoarele categorii nu va fi aprobat si contul va fi sters automat: continut sexual inclusiv medicamentatie, gambling, hacking si asociat, rasism, etc.

Articole Recomandate, Cont premium:

Pentru a adauga un numar nelimitat de articole e necesar sa postati pe situl dvs. unul dintre urmatoarele linkuri in forma activa,  copiat exact ca si mai jos:

<a href=”http://www.beautyone.ro” title=”Echipare Profesionala pentru Saloane”>Echipare Profesionala pentru Saloane</a>

<a href=”http://www.chicsalon.ro” title=”Salon Coafura si Tratamente Corporale”>Salon Coafura si Tratamente Corporale</a>

<a href=”http://www.comunicatedepresa.com” title=”Comunicate de Presa Gratuite”>Comunicate de Presa Gratuite</a>

<a href=”http://www.infoslabire.ro” title=”Diete si Cure de Slabire”>Diete si Cure de Slabire</a>

Dupa ce ati postat linkurile trimiteti un email la olimpiu@infoslabire.ro cu situl pe care apare linkul si userul de pe site si un editor va actualiza comunicatele ca fiind recomandate.

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITULUI

1. Se respecta regulile de mai sus.

2. Cind va creati un cont acceptati automat sa primiti comunicari pe email din partea sitului cu noutati.