ZonaBebe.ro – Am implinit 2 ani! Transport Gratuit pentru toate comenzile!

ZonaBebe.ro – Am implinit 2 ani!
Transport Gratuit pentru toate comenzile!

1 Iunie 2012 este ziua in care ZonaBebe.ro implineste 2 ani de activitate. In acesta zi minunata in care toti copiii se bucura de sarbatoare, ZonaBebe.ro vine cu un cadou de nota 10 – toate comenzile beneficiaza de transport gratuit.

Va invitam sa petreceti alaturi de noi in aceasta zi speciala. Veti putea alege cadouri minunate, cu adevarat folositoare pentru copiii dumneavoastra. In aceasta perioada puteti gasi pe site-ul ZonaBebe.ro o gama larga de carucioare dotate cu accesorii speciale pentru vara.
In categoria plimbare si relaxareva va asteapta scaune de masina pentru copii, marsupii, premergatoare, masute, paturici pentru joaca si multe alte accesorii auto pentru copii.

A venit vara odata cu implinirea celor 2 ani la ZonaBebe.ro! Va asteptam sa alegeti din varietatea de produse destinate intretinerii copiilor pentru perioada de vara. De la imbracaminte pana la sisteme de siguranta si locuri de joaca ZonaBebe.ro este la dispozitia dumneavoastra cu idei si sfaturi pentru a face cele mai bune alegeri pentru cei mici.

ZonaBebe.ro – ureaza tuturor – La Multi Ani de 1 Iunie! Va asteptam pe www.zonabebe.ro cu Transport Gratuit azi, 1 Iunie 2012 la implinirea a 2 ani de activitate!

Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi in acesti doi ani minunati.

Echipa ZonaBebe.ro