Ziua Portilor Deschise la Colegiul Tehnic Tarnaveni

Colegiul Tehnic Tarnaveni a organizat ZIUA PORŢILOR DESCHISE, în data de 6 iunie 2011, între orele 12:00-14:00, la sediul din Str. Republicii nr.30.

Acest eveniment este destinat tuturor celor interesaţi să ne cunoasca institutia. Prin această acţiune dorim să dăm posibilitatea tinerilor absolvenţi de scoala generala de a fi informaţi cu privire la dotarea materiala si oferta educaţională a Colegiului Tehnic, de a cunoaşte în mod direct condiţiile de studiu si perspectivele plasarii pe piata muncii pe care instituţia noastră le oferă.

Cu acest prilej au fost organizate întâlniri cu echipa managerială a Colegiului, vizite în ateliere, laboratoare, spaţii pentru activitatile sportive şi săli de clasa, vizionarea unui film de prezentare, exerciţii demonstrative, discutii cu olimpicii nationali ai Colegiului, iar în încheiere un spectacol cultural-artistic susţinut de elevii nostri. Programul manifestarilor va fi presarat de discutii libere cu cei interesati, carora le este pus la dispozitie un birou permanent de informare si materiale de contact.

     Avand in vedere implicarea dinamica a Colegiului Tehnic in parteneriate si actiuni la nivel european, perspectiva deschisa si profound marcata de valorile europene comune, evenimentul se desfasoara sub egida “Educatia de azi pentru Europa de maine”.