Zeci de locuinte noi in complexul rezidential de la CubicResidence.com

rsz_cubic_set1_ok_02

Dezvoltatorul imobiliar CubicResidence.com le pune clientilor sai la dispozitie cele mai moderne locuinte in cadrul noului ansamblu rezidential care este situat in Prelungirea Ghencea, la doar cateva minute distanta de cele mai importante centre comerciale din Bucuresti, precum AFI Palace Cotroceni sau Plaza Romania. Unitatile locative disponibile in portofoliul Cubic Residence se ridica la cele mai inalte standarde ale celor mai pretentiosi clienti, intrucat calitatea cladirilor si design-ul inspirat din America, transforma acest complex rezidential in cel mai dorit de pe intreaga piata imobiliara. Acest lucru poate fi constatat si din faptul ca cererea pentru locuintele din ansamblul rezidential Cubic 6 a fost atat de mare, incat acum mai sunt disponibile numai case si apartamente cu 4 camere.

Case si apartamente in ansamblul rezidential din Prelungirea Ghencea

Persoanele interesate sa isi achizitioneze noi locuinte se pot orienta catra cele ce sunt disponibile in portofoliul dezvoltatorului imobiliar CubicResidence.com, intrucat vor descoperi zeci de de case si de apartamente, care sa le asigure confortul unui camin adevarat. Imbinarea cladirilor ale celor doua tipuri de locuinte a fost facuta intr-o maniera eleganta, astfel incat viitorii proprietari sa traiasca in cel mai deosebit complex rezidential. Mai mult decat atat, ele sunt intr-o perfecta rezonanta cu elementele verzi, natura fiind un aspect foarte important pentru acest dezvoltator.

Intrucat alegerea unei locuinte este dificila, mai jos aveti cateva caracteristici ale caselor si ale apartamentelor din cadrul ansamblului Cubic 6, care v-ar putea ajuta sa va decideti in legatura cu ce tip de locuinta va doriti:

rsz_cubic_set1_ok_09

  • Apartamentele cu 4 camere din Prelungirea Ghencea sunt foarte spatioase si sunt ideale pentru persoanele care au o familie numeroasa. Ele beneficiaza de finisaje interioare si exterioare de exceptie si va asteapta sa intrati in posesia lor pentru a le transforma in propriile camine. In plus, daca veti alege un apartament la Parter veti beneficia si de spatii verzi, care vor aduce o stare de relaxare si de bine.
  • Casele cu 4 camere din Prelungirea Ghencea de la CubicResidence.com au suprafete ce depasesc 100 mp, fiind perfecte pentru cei care au 2-3 copii. Daca veti opta pentru una dintre casele noi veti beneficia de o gradina pe care sa o amenajati asa cum visati si de doua locuri proprii de parcare.

rsz_dsc03343-2

Ambele tipuri de locuinte va vor conferi intimitate, liniste si siguranta, intrucat complexul rezidential Cubic 6 este inconjurat de un gard perimetral, care nu permite accesul strainilor in incinta.

Cum intrati in posesia locuintelor din complexul rezidential de la CubicResidence.com?

Daca v-ati decis sa achizitionati o locuinta noua in cadrul acestui complex rezidential, luati legatura cu acest dezvoltator imobiliar. Puteti accesa pagina CubicResidence.com unde veti gasi mai multe informatii despre Cubic 6 sau puteti apela numarul de telefon 0756 088 000.