Zambetul este pentru totdeauna. Experimenteaza albul pur cu Liquid Smile

Cum ar fi daca in timp ce dormi dintii tai s-ar albi? Liquid Smile singurul si cel mai nou stilou profesional destinat albirii dintilor te ajuta sa ai un zambet de milioane in doar 2 saptamani. Liquid Smile a fost prezentat in premiera in cadrul workshopului de reabilitare complexa si periorala cu acid hialuronic sustinut de Prof. Dr. Marcel Wainwright, la care au participat doctori esteticieni din toata tara.

Exista cauze diferite ale colorarii dintilor: inaintarea in varsta, consumul de substante care pateaza, traume, fluorizarea excesiva sau degenerarea nervilor, tocmai de aceea un zambet alb stralucitor te diferentiaza de ceilalti. Acum insa, albirea dintilor nu a fost niciodata mai simpla si lipsita de durere.

Creat de catre unul dintre dentistii Brite Smile si testat de profesionisti, Liquid Smile a fost conceput pentru a obtine un zambet alb de durata in confortul propriei case. Efectul rapid de albire datorat continutului de 12% de peroxid de hidrogen (H2O2) ofera rezultate imediate si albire de durata ce nu implica durerea.

„Liquid Smile reprezinta cea mai noua inovatie in materie de albire a dintilor, este usor de aplicat, cu efect rapid inca de la prima folosire si se poate achizitiona la costuri minime. Designul si modalitatea de aplicare a acestui produs au fost concepute special pentru a obtine un zambet perfect, care poate minim un an”, a declarat Andreea Iftimie, medic estetician si manager al companiei See.Try.Buy, distribuitor Liquid Smile.

Liquid Smile creaza experienta albului pur

Liquid Smile ofera rezultate similare cu cele ale produselor profesionale din cabinetele stomatologice. Medicii din intreaga lume il folosesc in cabinetele lor inca din anul 2003, insa acum produsul este disponibil si in format take away in Romania.

Efectul garantat al produsului Liquid Smile este oferit de faptul ca aplicarea se poate face seara, de acasa, evitandu-se, astfel, disconfortul procedurilor clasice de albire ce implica benzi pozitionate pe dinti, dar si restrictiile legate de consumarea anumitor bauturi sau alimente.

Design-ul elegant, in forma de stilou, permite pacientului sa insiste asupra unui dinte specific care poate avea nevoie de un tratament mai indelungat, datorita texturii diferite.

Tratamentul este foarte simplu si usor de urmat deoarece stiloul dispune de un buton care rotit in sensul acelor de ceas perimite gelului sa iasa atat cat este nevoie pentru a singura aplicare.

Cum se aplica Liquid Smile?
Seara, dupa ce dintii tai au fost periati corespunzator si uscati cu un servetel, aplica o cantitate mica pe fiecare dintre incisivi. Pastreaza un zambet larg pentru 30 de secunde, pentru a permite gelului sa se usuce, apoi relaxeaza-ti gura si esti gata de somn.

„Nu este necesar sa clatesti, insa daca aceasta senzatie apare este indicat sa se astepte cel putin 15 minute de la aplicare, dupa ce substantele active si-au incheiat actiunea. Majoritatea celor care au folosit Liquid Smile au inceput sa vada rezultate imediate sau dupa cateva aplicari”, a adaugat Andreea Iftimie.

Pentru rezultatele cele mai bune, durata unui astfel de tratament poate ajunge pana la 15-16 aplicari, in functie de gradul initial de colorare al dintiilor sau poti grabi procesul prin 3-4 aplicari pe zi timp de 4 zile. Pretul unui flacon, echivalentul a 15-16 aplicari, este de 690 ron. Produsul este distribuit in Romania de catre compania See.Try.Buy.

Informatii despre See.Try.Buy
See.Try.Buy este singura firma din dimeniul medicinii estetice din Romania pozitionata ca med-spa provider. Din portofoliul sau fac parte laserele Candela, laserele Sciton, tehnologia 3DEEP, Lipocryo, Canfield, Teosyal si Redensity. Mai multe informatii gasiti pe www.celmaipuracidhialuronic.ro, www.redensity.ro, www.3deep.ro, www.slabire-lipocryo.ro