Z Spot Media lansează noul website, într-un format mai uşor accesibil şi mai prietenos

BucureÅŸti, 30 iunie 2014

Z Spot Media, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii pentru producţie publicitară şi echipamente scan-copy-print şi finisare documente lansează astăzi noua variantă a website-ului oficial al companiei: www.zspotmedia.ro.
Într-o lume aflată în continuă schimbare, tehnologia joacă un rol din ce în ce mai important şi este folosită tot mai mult în optimizarea producţiei. Vremurile în care clasicele metode manuale erau un lucru comun au apus, acestea fiind înlocuite cu metode automate. Astfel, orice tip de bussiness indiferent de mărime sau profil trebuie să fie conectat permanent la noi soluţii, tehnologii şi echipamente, pentru a putea face faţă cererilor din ce în ce mai diverse şi complexe ale pieţei.

Urmând noile tendinţe din domeniul online, Z Spot Media a creat o nouă variantă a site-ului www.zspotmedia.ro, cu o structură reorganizată, gândită special pentru a face navigarea mult mai uşoară şi mai intuitivă. De asemenea, folosirea unui nou sistem pentru filtrarea produselor după game şi industrii, împreună cu actualizarea articolelor despre echipamente sau adăugarea unora noi, au rolul de a oferi suport atât clienţilor cât şi partenerilor companiei.

Noul site conţine trei secţiuni principale: Industrii, Servicii şi Soluţii la cheie. Secţiunea Industrii este organizată pe categorii, astfel clienţii pot găsi mult mai uşor ceea ce îi interesează, în funcţie de domeniul în care îşi desfăşoară activitatea.

De asemena noua versiune a site-ului oferă detalii şi informaţii complete privind serviciile oferite de firmă (servicii complete de transport, instalare, instruire, service şi after-service).

Secţiunea Soluţii la cheie reprezintă o idee inovativă şi avantajoasă venită în sprijinul celor ce îşi deschid o nouă afacere în diverse domenii. Sunt oferite pachete complete de echipamente necesare începerii activităţii, dar şi soluţii personalizate în funcţie de cerinţele sau nevoile clienţilor.

De asemenea, prin formularul electronic de contact clienţii companiei şi alte persoane interesate pot transmite sugestii, observaţii sau pot depune solicitări, compania stabilind astfel o legătură rapidă şi eficientă cu utilizatorii.

“Ne-am dorit ca prin noul site să răspundem mai bine cerinÅ£elor clienÅ£ilor, atât prin formă cât ÅŸi prin conÅ£inut. Noua structură permite o navigare intuitivă, pentru a găsi cele mai relevante rezultate într-un timp cât mai scurt. Site-ul oferă informaÅ£ii actualizate constant ÅŸi mult mai la îndemână. Mai mult decât atât, am adoptat o interfaţă prietenoasă ÅŸi un design mai atractiv.” a declarat Cristian Dumitru, Director General Z Spot Media.

Z Spot Media este specializată în importul ÅŸi distribuÅ£ia de soluÅ£ii profesionale pentru scan-copy-print, digitizare carte precum ÅŸi pentru producÅ£ie publicitară, funcÅ£ionând sub sloganul “soluÅ£ii tehnologice pentru profit” . Cu o vastă experienţă în domeniu, firma distribuie la nivel naÅ£ional atât branduri renumite de echipamente profesionale cât ÅŸi o paletă largă de consumabile IT, media, folii adezive ÅŸi accesorii. Ea se adresează atât celor ce se gândesc să îşi deschidă o afacere de profil, cât ÅŸi celor ce au nevoie de echipamente sau servicii optimizate ÅŸi personalizate.
Date de contact:
Birouri Z Spot Media SRL
Str. Drumul BelÅŸugului Nr. 100B, Sector 6, BucureÅŸti, 062392
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro