Z Spot Media lanseaza campania “Si afacerea ta merita un cadou de Paste!”

Bucuresti, 15 aprilie 2016

Z Spot Media, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii pentru productia publicitara si cea industriala, lanseaza incepand cu 15 aprilie campania “Si afacerea ta merita un cadou de Paste!”.

Z Spot Media desfasoara in perioada 15 aprilie – 15 mai o campanie adresata afacerilor ce au ca obiect de activitate productia publicitara, personalizarea de obiecte sau industria semnalistica. Campania este una de mare anvergura, avand in vedere discount-urile substantiale oferite pentru 8 categorii de echipamente. Fie ca aveti o afacere la inceput de drum sau doriti sa va extindeti capacitatile de productie, acum este momentul sa profitati de gama larga de echipamente profesionale disponibila la pret special.

Primul prag de discount este de 20% si se aplica tuturor modelelor de prese termice, mese serigrafice, tampografe si cutter plottere. Practic, la achizitia oricaruia din aceste echipamente, Z Spot Media suporta integral costul TVA-ului. Al doilea prag de discount este de 10% si se aplica gravatoarelor laser, imprimantelor UV, ecosolvent si de textile. In total, veti beneficia de reducere la aproape 100 de echipamente!

Z Spot Media are o vasta experienta in domeniul productiei publicitare si a semnalisticii, putand oferi consultanta de specialitate clientilor, pentru personalizarea ofertei. Firma distribuie la nivel national branduri renumite de echipamente, o paleta larga de consumabile, media, precum si servicii complete pentru clienti – transport, instalare, training, intretinere si post-garantie (prin unitatea service proprie).

Consultati oferta completa vizitand site-ul www.zspotmedia.ro pentru a descoperi exact ceea ce se potriveste nevoilor dvs de productie. Tot acolo veti descoperi noutatile din domeniu si veti afla toate detaliile campaniei, precum si alte promotii curente. Acestea fiind spuse, in spiritul sarbatorilor ce urmeaza, echipa Z Spot Media va ureaza lumina in suflete, armonie, fericire si nu in ultimul rand Paste Fericit!

Date de contact:

Showroom Z Spot Media

Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti

Tel: 021 420 5093

Fax: 021 404 3368

Email: office@zspotmedia.ro

Website: www.zspotmedia.ro