Z Spot Media la Editia 2015 a targului Print&Sign

Bucuresti, 14 septembrie 2015

Vineri, 11 septembrie, s-a incheiat editia 2015 a targului Print&Sign, un eveniment mult asteptat de toti cei interesati de domeniul vast al productiei publicitare. Si in acest an firma Z Spot Media a fost pregatita de interactiunea directa cu vizitatorii targului, prin prezentari si demonstratii live.

In perioada 8-11 septembrie Z Spot Media a fost prezenta in cadrul targului Print&Sign. Pe parcursul celor patru zile, mii de vizitatori au semnat condica de prezenta la stand. Fie ca aveau ca domeniu de interes productia publicitara, industria de packaging, industria textila, signalistica sau finisarea hartiei, cu totii au gasit un punct de interes la standul nostru.

Vizitatorii au avut parte de cateva surprize la stand, cum ar fi cadouri personalizate si discount-uri substantiale pentru echipamentele din oferta. Astfel, orice achizitie de echipament de productie publicitara si finisare (cu exceptia produselor din categoria media si consumabile) facuta pana pe 18 septembrie beneficiaza de 15% discount.

Mai mult decat atat, anul acesta Z Spot Media a prezentat si tehnologii de printare 3D, precum si produse create prin aceste tehnologii. Pentru a sprijini inovatia din acest domeniu, inca destul de nou pentru piata romaneasca, s-a oferit un discount de 10% pentru orice imprimanta 3D EnvisionTEC achizitionata pana in data de 15 septembrie.

In concluzie, Print&Sign a reprezentat o experienta productiva pentru toti participantii, fiind o buna ocazie pentru a afla noutatile din domeniile conexe productiei publicitare. Multumim tuturor celor ce au ales sa viziteze standul nostru si speram intr-o colaborare cat mai buna pe viitor cu acestia!

Desi Print&Sign s-a incheiat, ne puteti gasi in continuare de luni pana vineri intre orele 9:00-18:00 la showroom-ul din Bd. Timsoara, nr. 84 (incinta Comet), Bucuresti. Pe langa echipamente de calitate oferim clientilor si servicii complete de transport, instalare, training, intretinere si post-garantie. In plus, in showroom aveti posibilitatea de a testa echipamentele de care sunteti interesati, pentru a fi siguri ca in final faceti alegerea cea mai potrivita pentru dvs!
Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro