Z Spot Media deschide un nou showroom de echipamente de print si productie publicitara

Bucuresti, Iunie 2012

Z Spot Media, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii pentru productie publicitara si echipamente scan-copy-print si finisare documente a deschis in luna iunie un nou showroom de prezentare in Bucuresti.

Noul showroom este situat in Bucuresti, Bd. Timisoara nr. 84, incinta COMET si se intinde pe o suprafata de 80 mp, permitand astfel expunerea detaliata, intr-un spatiu modern, a produselor aflate in portofoliul Z Spot Media. In plus, livrarea produselor dorite se poate face imediat din depozitul firmei aflat la aceeasi adresa.

Vizitatorii din domeniul productiei publicitare pot vedea si testa imprimante indoor si outdoor, prese insigne, prese folio, embosare si timbru sec, mese serigrafice(detalii http://www.zspotmedia.ro/mese-serigrafice-c75.html), sisteme expunere, etc. De asemenea, in showroom este expusa o gama completa de solutii pentru signalistica: cutter-plottere simple sau cu taiere pe contur, prese termice pentru tricouri, sepci, prese cani sau farfurii, imprimante sublimare.

In cadrul sectiunii de echipamente format mare pot fi vazute la lucru, scannere A1 si A0 Colortrac, imprimante CAD, copiatoare laser, masini de pliat si ghilotine A0. Clientii interesati in solutii de digitizare pot testa scannerele de documente Microtek sau scanerele de carte Atiz si i2s.

Acestea sunt completate de solutii profesionale de finisare adresate centrelor de copiere: ghilotine electrice, trimmere, laminatoare, echipamente de indosariere sau stantare, biguire, faltuire, perforare, etc. In premiera in Romania sunt expuse noile imprimante folio destinate personalizarii lucrarilor de diploma prin inscriptionarea termica cu folie aurie a copertilor din piele.

Intr-o zona de lucru separata pot fi testate echipamente mari precum gravatoare laser, mese de taiere tampografe si imprimante cu solvent, urmand ca in viitor sa li se adauge rutere CNC, printere 3D pentru prototipare, plottere confectii, digitizoare, etc

Nu in ultimul rand, in showroom puteti testa si alege dintr-o gama larga de media, consumabile si accesorii cum ar fi folii autocolante, reflectorizante, magnetice, folii de transfer si de sablare, role media indoor si outdoor de diferite grosimi, tipuri si dimensiuni. Pentru diverse personalizari puteti alege cani, sepci si tricouri de diferite culori

Va invitam sa vizitati showroom-ul Z Spot Media, deschis zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9-18:00 pentru a va convinge de calitatea produselor noastre. Specialistii tehnici si consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a testa impreuna echipamentele din showroom si a alege cea mai potrivita solutie pentru cerintele Dvs.