Z Spot Media continua seria planurilor de business cu cinci noi sectii de finisare

Bucuresti, 24 octombrie 2016

Z Spot Media, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii pentru productia publicitara si cea industriala, continua seria de afaceri la cheie, bazate pe modelul planurilor de business.

Continuand seria de afaceri la cheie inceputa la sfarsitul lunii iunie, Z Spot Media a lansat cinci sectii de finisare pentru diferite domenii de activitate si volume de lucru. La crearea acestor sectii, Z Spot Media a preluat un concept mai vechi, cel al afacerilor la cheie, si l-a regandit pentru a urmari structura planurilor de business necesare inceperii unei noi afaceri sau extinderii uneia deja existente.

In functie de pachetele de echipamente pe care le contin si de produsele finite pe care le puteti obtine cu ele, noile sectii de finisare se pot adresa copy center-urilor, birourilor notariale, firmelor de arhivare, mini-tipografiilor, PFA-urilor, etc. Prezentarea lor nu se bazeaza doar pe informatiile tehnice aferente, ci in principal pe furnizarea informatiilor financiare si logistice necesare oricarui antreprenor la inceput de drum.

Avand peste 13 ani de experienta in domeniu, Z Spot Media a adunat povestile de succes a clientilor sai si le-a evidentiat punctele comune. Noua structura a afacerilor la cheie urmareste un cadru generic ce contine informatii referitoare la valoarea investitiei initiale, valoarea stocurilor necesare, marja de profit, durata amortizarii investitiei, cerintele locatiei, personalul minim necesar si multe altele.

In plus, in perioada pre si post achizitie, specialistii Z Spot Media va stau la dispozitie pentru o consultanta mai detaliata. Datorita succesului de care s-a bucurat acest proiect pana in prezent, urmeaza sa fie lansate si alte afaceri la cheie in lunile ce vor urma.

Cu o vasta experienta in domeniu, Z Spot Media distribuie la nivel naÅ£ional branduri renumite de echipamente, o paleta larga de consumabile, media, folii adezive ÅŸi accesorii, si ofera servicii complete pentru clienti – transport, instalare, training, intretinere si post-garantie (prin unitatea service proprie).
Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro