www.YourMarket.ro incheie parteneriat cu compania ETRADE SOFTWARE din Bucuresti in vederea achizitionarii si comercializarii online a antivirusului Dr Web, unul dintre cele mai cautate antivirusuri

www.YourMarket.ro avand o vechime de peste un an in comertul online de produse IT&C, tele / comunicatii, audio & video, etc, hotaraste sa incheie un parteneriat cu compania ETRADE SOFTWARE din Bucuresti, licentiata pe partea de comercializare a produselor DrWeb in Romania, in vederea comercializarii online a antivirusului Dr Web, antivirus foarte mult cerut si binecunoscut pe piata din strainatate.
Prin acest perteneriat, cele doua companii si-au propus promovarea acestui antivirus la nivel national, demonstrand ca acest produs este exceptional, oferind multe avantaje si beneficii in comparatie cu alte genuri de produse similare.

Un alt aspect , important de remarcat, si apreciat de multi dintre cei care si-au instalat un program Dr.Web, este consumul mic de resurse si compatibilitatea cu orice alt anti-virus instalat prealabil.

Produsele companiei raspund unor game variate si complexe de cerinte. De aceea in baza clientilor Dr.Web gasim atat persoane fizice, cat si companii mici, dar si mari intreprinderi si corporatii pentru care s-au creat solutii specifice de securitate precum: Anti-virus pentru sisteme Windows,Linux,Unix si DOS, pentru servere de fisiere si Internet gateways, pentru Windows Mobile, suite pentru companii si multe solutii personalizate in functie de nevoile de securitate care exista.

Preturile sunt foarte accesibile tuturor, iar pentru companiile care comanda un numar mai mare de licente, pretul este negociabil.

Informatii suplimentare ale fiecarui produs in parte gasiti pe www.yourmarket.ro.

Iulia Vesa – Online Marketing Manager
Tel: 0728. 974.878
e-mail: comenzi@yourmarket.ro
www.yourmarket.ro