Whiteland Sales & Marketing este noul partener al CGC Romania (d’aucy)

Incepand din luna mai a acestui an, grupul Whiteland va furniza la nivel national servicii integrate de vanzari si marketing si servicii logistice pentru Compania Generala de Conserve Romania (d’aucy), pe canalul traditional trade.

Acest parteneriat intregeste portofoliul Whiteland pe segmentul produselor ambientale, categoria conserve, acoperind atat sortimentatia de legume de baza (mazare, fasole, porumb, spanac, sfecla etc), cat si gama pentru copii “d’aucy kids” si gama “d’aucy bio”. In oferta Whiteland vor fi incluse brandurile apartinand grupului francez (d’aucy, Globus si Natural), precum si specialitatile franceze de pate de ficat “Jean Henaff”.

d`aucy recomanda un stil de viata echilibrat si este alaturi de cei preocupati de consumul unor alimente sanatoase. Gustul produselor d’aucy BIO este natural, iar in cresterea sau prepararea acestora nu sunt folosite pesticide, compusi chimici sau aditivi alimentari. Legumele sunt bogate in vitamine, minerale si antioxidanti si nu se folosesc tehnicile de modificare genetica. De asemenea, gama d’aucy kids este creata special pentru a-i ajuta pe parinti sa isi educe copiii sa manance sanatos, continand legume esentiale pentru dezvoltarea armonioasa a acestora.

Grupul Whiteland este un jucator de referinta pe piata de FMCG din Romania, cu o cifra de afaceri anuala de aproximativ 100 mil Euro si circa 10000 de clienti activi. Printre partenerii actuali se numara producatori de renume, precum Hochland, Meggle, Orkla Foods, Pescado, Raureni, Mission Food sau Nutisal.

Compania Generala de Conserve Romania este reprezentanta grupului CECAB, unul din liderii industriei alimentare franceze (productie agricola, oua, carne, alimente congelate si conserve), prezent pe piata locala din anul 2005. Controlul calitatii impus de d’aucy reprezinta garantia ca promisiunea fata de consumator este respectata: legume selectionate, de calitate premium, recoltate la momentul potrivit si procesate in intervalul a 4 ore pentru a-si pastra proprietatile benefice.
Pentru mai multe detalii, va rog sa nu ezitati sa ma contactati.

Multumesc,

Anca Soare

PR Manager

anca.soare@innovationexp.ro