VULCANIZARE, SERVICII VANZARE DEPOZITARE ANVELOPE EVENIMENT INCHIDERE STRUCTURA DE ECONOMIE SOCIALA

Tyre faza 2 037

EVENIMENTUL DE INCHIDERE a avut loc miercuri, 23 decembrie 2015, la Restaurantul  La Virajul 3, situat pe strada Cetatuia, nr. 12, incepand cu ora 19:00.

Tyrepro SRL este o vulcanizare la standarde ridicate, intr-o zona in care o vulcanizare este absolut necesara si care nu este exploatata suficient – Soseaua de Centura Bucuresti-Giurgiu. Inca un motiv care a determinat alegerea acestei locatii pentru amplasarea vulcanizarii este acela ca in aceasta zona functioneaza doar un atelier mobil pentru interventii la cerere, acesta oferind doar asistenta tehnica pentru anvelope, fara acordarea altor tipuri de servicii similare, precum reparatii pene, echilibrari, reglare presiune. Serviciile oferite vor fi: presiune pneuri, aplicare petece pe camere, pe anvelope, atat la rece cat si la cald, echilibrare roti, aplicare snur in anvelope, schimburi in anvelope. Aceste servicii se adreseaza tuturor categoriilor de roti. Urmarim implementarea conceptului de „confort garaj” ce inseamna depozitarea corecta a setului de pneuri (inclusiv jante). Au fost angajate 5 persoane din cadrul grupurilor vulnerabile din regiunea Sud-Muntenia. Pe langa cele 5 persoane, au fost angajati un manager si un asistent manager, care au un rol esential atat in procesul de management, cat si in ceea ce priveste colaborarea cu celelalte SES-uri create in proiect.

La eveniment au fost invitati colaboratori, parteneri, furnizori dar si potentiali clienti din mediul de afaceri, care vor apela la serviciile structurii de economie sociala. La eveniment, participantii au fost informati in legatura cu progresul nostru de pana acum, atingerea obiectivelor proiectului, viitorul structurii de economie sociala si posibilitatile recirpoc avantajoase de colaborare. S-a vorbit si despre angajarea persoanelor aflate in situatii de risc si excluziune sociala, oportunitatile prezente atat pentru angajator cat si pentru angajat, dar mai ales despre cum integrarea lor va conduce in final la o viata mai buna pentru noi toti.

Proiectul este implementat de catre Asociatia Culturala Romania In Lume, impreuna cu partenerii implicati Immigrant Institute – Goteborg-Suedia, Asociatia Culturala a Etniilor din Delta Dunarii, Asociatia Ecovivere, Asociatia pentru Educatie si Civism, Asociatia Human Links, Fundatia Avatar, Asociatia The Four Hundred, Asociatia Avanpost AG, Asociatia Romana pentru Dezvoltare si Cooperare Europeana (ARDCE).

Pentru mai multe detalii:

Radu EPURE, Manager Intreprindere Sociala „Vulcanizare si servicii de vanzare si depozitare anvelope”

Tel: 0786.481.200, e-mail: radu.epure@hotmail.com