Vrei un job care sa nu-ti ocupe mult timp? Devin-o reprezentant avon!

Avon reprezinta cea mai mare comunitate de femei si totodata cea mai mare companie de vanzari directe de cosmetice destinate sexului frumos, fiind optiunea numarul 1 a femeilor din Romania.

Ce inseamna sa fii reprezentant avon
Ce inseamna sa fii reprezentant avon

Avon este o companie americana cu o traditie de 125 de ani pe piata cosmeticelor din intreaga lume, fiind una dintre cele mai importante companii recunoscute international.Alegand sa fii partener avon in cadrul programelor saptamanale, te vei bucura te tot sprijinul si suportul, precum si de beneficiile partenerilor avon. Poti castiga bani intr-un mod facil, fara a depune prea mult efort, comisionul din vanzarile avon ajungand chiar si la 40 % pentru liderii avon.

A fi reprezentant avon inseamna a avea o independenta financiara pentru care nu trebuie sa depui prea mult efort si care nici nu iti ocupa prea mult timp. Esti studenta si cauti un job part-time bine platit si care sa-ti aduca satisfactii? Atunci iti propun sa incerci ceva foarte placut si totodata profitabil, care sa nu necesitate vreun curs special de pregatire.Tot ce conteaza este sa-ti doresti cu adevarat sa te implici si succesul va fi garantat.

Iti poti construi o afacere profitabila indiferenta de varsta, experienta sau de locul de munca actual. Iti poti incepe afacerea cu familia ta, prietenii colegii de servici sau alte cunostinte si in timp te poti extinde, pe masura ce vanzarile vor creste si comenzile vor fi tot mai mari.Odata cu cresterea comenzilor, va creste si comisionul de care se bucura liderii avon (http://www.reprezentantavon.org/lider-avon/) si vei avea parte de surprize si discounturi dintre cele mai mari. Nu va trebui sa te deplasezi dupa produse, acestea fiindu-ti expediate acasa gratuit in termen de doua zile de la comanda ferma iar produsele le poti plati in termen de 18 zile de la primire.

In speranta ca v-am convins sa deveniti partener avon, va asteptam sa va inscrieti pe site-ul nostru la adresa reprezentantavon.org, sectiunea Aplica acum!