Vino la Seminarul Gratuit Lead Your Life!

Life University

Bucuresti, 24 aprilie 2015

 

 

Life University organizeaza seminarul gratuit de dezvoltare personala „Lead Your Life”, Marti, 25 aprilie 2015 la Hotel RIN CENTRAL din Bucuresti. Vor fi organizate doua sesiuni: dimineata, interval orar 11:00-13:30 si seara, interval orar 19:00-21:30!

Seminarul „Lead Your Life”, care a reunit deja peste 2000 de participanti, pregateste o noua editie, alaturi de trainerul si speakerul Dragos Barbalata si isi propune, prin intermediul acestui seminar gratuit, sa aduca o schimbare pozitiva printre oamenii cu potential din Romania.  Dragoș Barbălată este unul dintre speakerii cu cea mai mare creștere și dinamică! La seminarul de marti, 28 aprilie, Dragoș ți-a pregătit informații despre cum să-ți folosești energia pentru a deveni mai productiv, pentru a avea succes, pentru a fi charismatic și pentru a avea o relație bună cu cei din jur! În cadrul seminarului vei putea afla ce este modelul 4E și vei atrage asupra ta atâta energie cât să-ți ajungă o săptămână!

Daca te-ai intrebat vreodata „Ce imi doresc cu adevarat in viata mea? Cum imi ating obiectivele? atunci vei gasi raspunsurile si resuresele necesare pentru a deveni mai productiv in cadrul seminarului Lead Your Life!

 

Lead Your Life iti dezvaluie pilonii succesului creandu-ti mediul potrivit in care sa-ti formezi noi obiceiuri ce-ti vor conduce viata in directia corecta! Dragos Barbalata va oferi participantilor metode practice de a fi mai energic si mai productiv, de a iesi din zona de confort si de a construi in jurul lor relatii autentice prin o combinatie optima de practica si teorie.

 

De ce este gratuit?

Pentru că oricum nu este 100% gratuit. Tu plătești cu timpul tău (2.5 ore), care suntem convinsi că este prețios.

 

Despre Life University:

Life University este un Proiect Young Professionals Club (YPC), organizatie nonguvernamentala cu o experienta de 6 ani de zile care are drept misiune crearea unei comunitati de profesionisti si dezvoltarea acestora, targetul nostru professionals si antreprenori cu varste cuprinse intre 25 – 40 ani.

 

Asociatia YPC crede cu tarie in comunitatea Young Professionals ca o metoda potrivita de a dezvolta un spatiu al dialogului bazat pe schimbul de idei si experiente. Prin activitatile derulate, YPC isi doreste sa isi lase amprenta nu doar asupra membrilor sai, dar si asupra societatii, prin implicarea in activitati indraznete si productive.

 

„Ne dorim sa realizam o schimbare in societatea romaneasca in mentalitatea, modelele pe care aceasta le promoveaza & toleranta privind proiectele cu impact social. Consideram ca punctul de plecare in aceasta schimbare trebuie sa fie la nivel de individ.” Presedintele YPC, Dragos Barbalata

 

Inscrieri: http://www.dragosbarbalata.ro/lyl

Persoana de contact: Crina Grigore, Event Manager

E-mail: evenimente@dragosbarbalata.ro

Site: www.lifeuniversity.ro

Logo DragosBarbalata.ro copyjpeg