Vino la preselectiile de la Bucuresti, pentru Tabara de Film, 23-24 Iunie 2012

Dragii nostri, Tabara de Film pentru copii (6-17 ani) va invita la preselectia de la Bucuresti, in perioada 23-24 iunie 2012, Hotel Moxa, Str Mihail Moxa, nr 4, Sector 1.

Aflat la cea de-a doua editie, “Tabara de Film” este cel mai nou proiect educational adresat copiilor si adolescentilor care doresc sa isi dezvolte aptitudinile in domeniul creativ, eveniment ce se va desfasura pe parcursul lunilor iunie, iulie, august ale anului 2012, si are ca scop realizarea unui film de lung-metraj.

Tabara de film este un program ce se adreseaza in principal tinerilor pasionati de cinematografie, oferind acestora sansa de a-si testa propriile limite, de a-si descoperi noi pasiuni conexe sau de a-si fructifica talentul.
In tabara de film, copiii vor participa la cursuri de actorie, de dictie, de miscare scenica, introducere in arta teatrului urmate de o perioada de doua saptamani in care vor pune in practica ceea ce au invatat. Pe langa cursuri si filmari copiii vor lua lectii de coregrafie, canto si diverse activitati recreative pline distractie si buna dispozitie!
Tabara de film presupune patru etape. Prima etapa este cea de preselectie care se va realiza in perioada 3 – 24 iunie in patru orase din tara – Craiova (3 – 4 Iunie), Iasi (9 – 10 Iunie), Cluj-Napoca (16 – 17 Iunie ), Bucuresti (23 – 24 Iunie) si Constanta (3 Iulie), urmata fiind de etapa de pregatire, care va avea loc intre 10 – 20 Iulie în Bucuresti si/sau în cele 4 orase unde s-a desfasurat preselectia. Acestea vor fi urmate de etapa de filmare si cea de promovare.
In etapa de promovare, timp de 8 zile echipa se va deplasa la Moeciu, intr-o zona linistita cu peisaje de basm, unde, ca niste mici actori la inceput de cariera, vom pune bazele celui de-al 2-lea film realizat in cadrul Taberei.
Mai multe detalii despre proiect va rugam sa cititi pe site: www.tabaradefilm.ro
Proiectul Tabara de Film este realizat in parteneriat media cu Radio Romania.
Pentru a afla care sunt etapele desfasurarii evenimentului, dar si pentru a obtine mult mai multe detalii despre programul TABEREI DE FILM va rugam sa ne contactati: Eleodor Sirbu – telefon: 0755.132.278, e-mail: eli@dreammediagroup.ro.