Vesti bune pentru posesorii de autoturisme SKODA Octavia: 10% discount din costul reparatiei!

Luna mai este, in popor, Luna Florilor, dar la INDEO AUTO ne place sa credem ca este luna SKODA Octavia. De ce? Pentru ca in luna mai, toate autoturismele SKODA Octavia, indiferent  de varianta, beneficiaza de un discount de 10% la costul oricarei reparatii. 

INDEO AUTO continua promotia initiata odata cu relansarea website-ului oficial (www.indeo-auto.ro) cu SKODA Octavia, autoturismul lunii mai.

Astfel, reparatiile efectuate in service-ul nostru, in perioada 1 – 31 mai 2012, pentru toate variantele de SKODA Octavia vor beneficia de o reducere de 10% din costul total. Pentru a face o programare, este suficient sa accesati www.indeo-auto.ro si sa completati formularul din pagina “Contact” cu datele dumneavoastra sau sa telefonati la 0758.117.866.

Mai multe detalii despre promotia “SKODA Octavia – autoturismul lunii la INDEO AUTO” puteti afla accesand pagina dedicata promotiei: http://indeo-auto.ro/reducere-skoda-octavia-reparatie/.

Promotia “Autoturismul lunii” va continua in lunile care urmeaza, iar in fiecare luna vom oferi reduceri pentru o alta marca auto. Va invitam sa va abonati la newsletter-ul INDEO AUTO (http://indeo-auto.ro/newsletter2/) pentru a vedea in ce luna sarbatorim marca dumneavoastra de autoturism si a fi la curent cu toate promotiile INDEO AUTO.

Va asteptam la revizie si ne-am bucura sa ne ramaneti aproape:

@website: www.indeo-auto.ro

@blog: http://revizieauto.wordpress.com

@Facebook: http://www.facebook.com/pages/Indeo-Auto/189490497728972

@RSS: http://feeds.feedburner.com/revizie-indeo-auto

 

 

Contact:

 

Programari
si informatii magazin & service:

 

George Dobre – Administrator INDEO AUTO

Tel.: 0758.117.866

E-mail: office@indeo-auto.ro

 

Parteneriate
online
si
informatii despre website:

 

Daniela Nataletu –
Consultant promovare & relatii publice

Tel.: 0730.120.997

E-mail: dana.c.nataletu@gmail.com