Verla.ro – util şi interactiv

Site-ul verla.ro are o nouă imagine, o nouă structură a meniului şi a claselor de produse, care vă permite să găsiţi mai uşor articolele de care aveţi nevoie.
Acum, cu ajutorul instrumentului „Căutare Filtrată” puteţi identifica produsul potrivit pentru aplicaţia dorită.
Pe lângă schimbarea înfăţişării paginii, ne dorim să comunicam cât mai mult cu dumneavoastră, să vă înţelegem dorinţele şi problemele pentru a ne adapta permanent oferta de produse şi servicii. Astfel, fiecare pagină de produs are un camp de „comentarii” unde puteţi insera observaţii, sugestii sau întrebări.
Produsele de la fiecare domeniu de utilizare sunt prezentate cu informaţii actualizate, iar noutăţile şi promoţiile beneficiază de o vizibilitate mărită, fiind scoase în evidenţă pe pagina principală a site-ului, unde puteţi urmării ştirile cu privire la evenimente, noutăţi şi promoţii din „Secţiunea Ştiri”.
Deoarece, suntem o companie modernă, dinamică, pe noul site ne îndreptăm atenţia şi spre o integrare new media, ca facebook sau twitter, unde vă puteţi exprima interesul faţă de comunitatea noastră online iar, dacă vă place un subiect, produs anume de acum aveţi posibilitatea de a îl  recomanda către un prieten.

Pentru a fi permanent informaţi cu privire la noutăţile, evenimentele şi promoţiile noastre, abonati-vă acum la newsletter-ul nostru şi nu uitaţi că aşteptăm observaţiile şi sugestiile dumneavoastră pe pagina fiecărui produs de pe site.

Ultimele promoţii pentru materialele noastre le găsiţi aici:
http://verla.ro/promotie/materiale-pentru-inscriptionari-textile.html
http://verla.ro/promotie/de-azi-suntem-in-campanie.html

Sperăm să vă placă noua imagine…