Vara asta Vitantis Shopping Center se reinventeaza si te asteapta cu noi magazine!

Bucuresti, 01 iulie – 20 august 2012.

Vitantis Shopping Center sarbatoreste pe 01.07.2012 redeschiderea magazinelor Reserved si Cropp Town. De asemenea, pe 10.08.2012 se deschide San Francisco Concept Outlet, cu o suprafata de peste 1300 mp, iar pe 20.08.2012, Takko vine cu un nou look intr-un nou spatiu la parterul galeriei comerciale Vitantis.
Toate acestea reprezinta inca un pas facut de Vitantis pentru optimizarea mix-ului de chiriasi cu scopul de a oferi cele mai mici preturi si cele mai bune oferte clientilor sai.
Vara asta, Vitantis se reinventeaza punandu-va la dispozitie o gama si mai diversificata de locatii pentru shopping, precum si multe surprize, premii si oferte. Astfel, incepand cu 1 iulie sunteti asteptati in Vitantis pentru a va bucura de colectiile de vara si de ofertele speciale ale noilor magazine.
Atat Reserved cat si Cropp Town apartin companiei poloneze LPP Fashion, remarcandu-se prin calitatea materialor, croieli moderne si preturi pentru toate buzunarele.
Echipa de designeri Reserved este formata din membri de diverse nationalitati, asigurandu-se astfel o abordare cosmopolita si originala a tesaturilor.

Oferta Reserved include linii vestimentare pentru femei, barbati si copii, o gama variata de accesorii, precum si o linie de lenjerie intima. Dincolo de croielile moderne si de influentele avangardiste, colectiile propuse de Reserved se remarca prin calitatea materialelor folosite si a preturilor potrivite pietei romanesti.

In prezent, Reserved numara peste 200 de magazine in peste 10 tari din Europa Centrala.
Despre Cropp Town trebuie stiut ca este un lant de magazine multibrand creat pentru tinerii (fete si baieti) cu varste intre 12 si 25 de ani, inovativi, sportivi si plini de creativitate. Cropp Town este un orasel miniatura, desenat prin haine colorate, vesele si vii, in care adolescentii sunt invitati sa pasesca cu scopul de a-si gasi obiectele vestimentare care ii definesc si reprezinta. In micul orasel ei vor gasi, in functie de sezon, blugi, plovere, tricouri, fuste, jachete, balerini, ghete, genti, rucsacuri, curele, sepci sau manusi.
.
Pe langa oferta bogata si atmosfera relaxata emisa de magazinele Cropp Town, preturile accesibile ale produselor, reprezinta de asemenea, un element cheie al popularitatii magazinelor in randul tinerilor.
Aceste caracteristici sunt valabile si pentru Takko, avand ca societate – mama Salsa Retail Holding DebtCo din Luxemburg, acesta dispune atat de piese vestimentare individuale, atractive, cat si de Å£inute adaptate perfect. Fie că sunteÅ£i rafinat din punct de vedere al modei, basic-chic sau sportiv-casual – cine tânjeÅŸte cu plăcere după o Å£inută nouă, nu trebuie să plătească mult, deoarece Takko Fashion oferă modă accesibilă ca preÅ£ pentru întreaga familie. Rezultatul colectiilor Takko poate fi rezumat in cateva cuvinte: calitate la pret exceptional.
In ceea ce priveste San Francisco Concept Outlet, acesta va functiona ca un outlet multibrand, pe o suprafata generoasa- de peste 1.300 mp, oferind cel mai bun raport calitate-pret pentru branduri internationale de prestigiu. Astfel, va puteti achizitiona produse premium, de cea mai buna calitate, intr-un mediu destins si relaxat, la cele mai bune preturi.

Despre Vitantis Shopping Center
Vitantis Shopping Center este unul din cele mai mari Centre Comerciale din partea de sud a Bucureştiului. Reţeaua este formată din Carrefour (hypermarket), Praktiker (DIY), Tehnomarket, Domo si magazinul de mobila Casa Rusu precum şi o mare galerie de cumpărături, care oferă o mare varietate de bunuri şi servicii. Gama de mărfuri include îmbrăcăminte, articole de sănătate şi frumuseţe, servicii, băuturi şi răcoritoare, bunuri de uz personal şi pentru timpul liber. Prima fază a proiectului, incluzând şi magazinul de bricolaj Praktiker, a fost finalizată la sfârşitul anului 2006. Vitantis Shopping Center se întinde pe o suprafață generoasă, de apropape 80.000 de metri pătraţi, iar suprafaţa totală construită atinge aproximativ 39.110 metri pătraţi. Proiectul este deservit de o parcare cu 800 de locuri.
Vitantis Shopping Center vă aşteapta pentru cumpărături, petrecerea timpului liber, pentru distracţia oferită în fiecare weekend si nu in ultimul rand, pentru premiile instant oferite in aceasta perioada la Roata Castigurilor!