Vara asta se poartă shoppingul în București Mall și Plaza România!

BucureÈ™ti, 13 iunie 2012 – Din 15 iunie, BucureÈ™ti Mall È™i Plaza România îți premiază cumpărăturile de vară. Cadourile surpriză È™i premiile instant încing atmosfera estivală.

Fie că vorbim despre ținute vaporoase, bijuterii superbe, produse de beauty și accesorii colorate, campania din București Mall și Plaza România te pregătește pentru zilele însorite și serile răcoroase ale lui Cireșar.

Nicicând pregătirile de vacanță nu au fost mai îmbietoare! Pasionații de shopping au motive din plin să se gândească la călătorii și aventuri îndrăznețe! Premiile instant care vor răsplăti shopping-ul sunt ideale pentru a însoți iubitorii de vacanță către orice destinație.

Cumpărăturile de 200 de lei, respectiv 150 de lei își aduc la București Mall și Plaza Romania cadouri încântătoare, parfumuri irezistibile, accesorii de vacanță, invitații la film și produse cosmetice, toate oferite de magazinele partenere în limita stocului disponibil. Fiecare bon îți garantează un premiu pe loc.

Detalii pe paginile de Facebook București Mall și Plaza România precum și pe site-ul www.bucurestimall.com.ro și pe www.plazaromania.ro.

###

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata, avand in portofoliul sau proiecte de retail, residence si cladiri de birouri. Printre realizarile Anchor Grup in Romnaia se numara Bucureşti Mall, primul centru comercial modern din România, Plaza România, cea mai populară destinaţie pentru cumpărături şi distracţie din Bucureşti, Shopping MallDova, centru comercial deschis în Chişinău, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul oraşului. Valoarea totală a investiţiilor se ridică la circa 250 milioane euro, continuându-se activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură şi extinderea platformei de servicii.