Valoris lansează divizia de limbă germana

Valoris Center, companie care oferă întreagă paletă de servicii asociate activității de call center în limbile română, engleză, spaniolă și franceză, își extinde sferă serviciilor prin lansarea diviziei de limbă germană.

Prin această acțiune urmărim îndeplinirea strategiei pe termen scurt și mediu de expansiune  în spațiul comercial extern. Limba germană se clasează pe locul zece în topul celor mai vorbite limbi de pe glob. Germana este limbă oficială în 5 țări europene iar la nivel internațional sunt 185 milioane de vorbitori nativi.

Feedback-ul partenerilor noștri externi în ceea ce privește proiectele realizate este unul pozitiv, având ca puncte principale seriozitatea și raportul calitate/cost. Calitatea serviciilor se datorează profesionalismului capitalului uman. La capitolul limbi străine, românii stau foarte bine. La  momentul actual, în România sunt 1 million de vorbitori de spaniolă, 1,5 milioane de vorbitori de germană,  iar numărul vorbitorilor de limbă engleză este în creștere ajungând la aproximativ 5 milioane. Adăugând acestor date și faptul că numărul de absolvenți de facultate a crescut de 7 ori în ultimii ani, piața românească de contact center oferă un plus în relația cu companiile străine.

România, ca multe alte țări din Europa de Est,  concurează cu țări ca India È™i China pe piață de externalizare a proiectelor din SUA, Canada È™i țările Uniunii Europene. Considerat un al doilea “Internet bubble”, este foarte probabil ca Europa de Est să se transforme dintr-o destinaÈ›ie emergentă într-o destinaÈ›ie cheie pentru activitatea de outsourcing.

 Despre VALORIS 

Suntem o companie cu capital 100% românesc, care oferă servicii profesionale de call center. Construim și dezvoltăm servicii inovatoare, competitive și profesionale de Contact Center (Inbound și Outbound). Experiența dovedită, serviciile de calitate, responsabilitatea și profesionalismul sunt atuurile noastre. Principala preocupare este clientul, iar rezultatele pe care le aducem sunt: optimizarea costurilor, creșterea vânzărilor, fidelizarea clienților, imagine bună pe piață prin promovarea unei atitudini orientată spre client, într-un cuvânt excelentă în relațiile cu clienții.